Βόλεϊ Γυναικών – Τσαϊρέλης: «Να μείνουμε στην τετράδα»

Βόλεϊ Γυναικών – Τσαϊρέλης: «Να μείνουμε στην τετράδα»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έκανε αφιέρωμα στον ΑΡΗ, εν όψει της σαββατιάτικης (22/10) έναρξης της Volley League Γυναικών. Στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. μίλησαν ο Γιάννης Τσαϊρέλης και η Ευαγγελία Τάνη.

Αναλυτικά το αφιέρωμα στον ΑΡΗ:

Με στόχο τον πρωταθλητισμό και συμμετοχή του στην τετράδα θα κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΡΗΣ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές στις ξένες όπου ξεχωρίζει η παρουσία της διεθνής Κενυάτισσας Σάρον Τσούμπα Κιπρόνο που διακρίθηκε στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών, με την φανέλα των «λιονταριών».

Η εκρηκτική Αφρικανή αθλήτρια που θα είναι η νέα διαγώνια, ενώ την τετράδα συμπληρώνουν η Βραζιλιάνα κεντρική Σίλβα, η Βελγίδα ακραία Ντομινίκα Στρουμίλο και η επίσης Αμερικανίδα ακραία, Νια Ρόμπινσον.

Επίσης ο ΑΡΗΣ θέλει να κερδίσει το στοίχημα της πασαδόρου αφού αποχώρησε η έμπειρη πασαδόρος Δρακουλίδου και την οργάνωση του παιχνιδιού θα έχουν κατά πρώτο λόγο η 18χρονη ταλαντούχα Ευαγγελια Τάνη και η Μαρία Σαλαγκούδη.

Επίσης και φέτος πολλές ταλαντούχες αθλήτριες αποκτήθηκαν για να στελεχώσουν το φετινό ρόστερ όπως οι Απλαδά, Κεραμιτσοπούλου, Πιτσιγκώνη, Νταφοπούλου, Λαμπριανίδου, Καμπούρη, Θεοδοσίου.

Προπονητής και φέτος ο έμπειρος Γιάννης Τσαϊρέλης που ξέρει να αξιοποιεί τις νέες παίκτριες και να παίρνει συνολικά από τις αθλήτριες του το 100% των δυνατοτήτων τους.

«Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Θέλουμε να μείνουμε εντός τετράδας όπως και πέρυσι και να είμαστε στο γκρουπ που διεκδικεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες, καθώς και μία άνοδο σε όλα τα επίπεδα στο ελληνικό πρωτάθλημα» δήλωσε ο προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Τσαϊρέλης και η πασαδόρος Ευαγγελία Τάνη είπε:

«Στην προετοιμασία που κάναμε στην Ασπροβάλτα όλες οι αθλήτριες δεθήκαμε μεταξύ μας. Τα φιλικά μας έδειξαν τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να τις βελτιώσουμε. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι».

Κοινοποιήστε