Μπάσκετ Γυναικών: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση το «Ballin for a cure» (photostory)

Μπάσκετ Γυναικών: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση το «Ballin for a cure» (photostory)

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ κέρδισε την Ολύμπια Λάρισας με 72-48, όμως πριν το τζάμπολ του αγώνα σημειώθηκε ακόμα μία «νίκη», πιο σημαντική!

Συγκεκριμένα, έλαβε χώρα εκδήλωση για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Η εκδήλωση, με την ονομασία «Ballin for a cure», έγινε σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής».

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ολύμπια Λάρισας, την οποία ευχαριστούμε θερμά, όπως και οι Ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα του Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και ταμίας της ΕΟΚ, Νίκος Ζεϊμπέκης και το μέλος του δ.σ. της ΕΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ, Λάμπρος Τάκης.

Παρόντες ήταν επίσης ο Στέλιος Μητσίογλου, ο γνωστός σε όλους κύριος Στέλιος του ΑΡΗ, υπόδειγμα στήριξης και αφοσίωσης στον σύλλογο, η Μελίνα Τσαμπάνη, η οποία συγκίνησε το πανελλήνιο πέρυσι με την αγάπη της για τον ΑΡΗ, όπως και ο Δημήτρης Σαχινίδης, ένας πιστός «στρατιώτης» της ομάδας, που δείχνει τον δρόμο της ανιδιοτελούς αγάπης για τον θεό του πολέμου. Μάλιστα, στο ημίχρονο του αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας, ο κ. Αρβανίτης έδωσε στον Δημήτρη μία φανέλα του ΑΡΗ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει την κοινωνική δράση του, με εκτός παρκέ ζητήματα που αφορούν όλους μας και πάντα με οδηγό την αρωγή και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας.

Δείτε το Photostory της εκδήλωσης στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Facebook.

Κοινοποιήστε