Ανακοίνωση Εκδήλωσης ΑΣ ΑΡΗΣ

O AΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Ελλάδας που έγινε το 1928 από την ομάδα ποδοσφαίρου μας!

Η επέτειος θα τιμηθεί σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στον χώρο του γηπέδου μας, στο Sports Cafe “Ναός”.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το βιβλίο «1928» του Βασίλη Δερμεντζόγλου της aris.re, ένα υπέροχο βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς το χρονικό της κατάκτησης του πρώτου ιστορικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί στο κοινό μια επετειακή φανέλα, αυτή που φορούσε η ομάδα μας το 1928! Η φανέλα αυτή είναι ιδέα της aris.re, έχει σαν χορηγούς τον κ. Γιάννη Βένο, πρόεδρος των παλαιμάχων και ιδιοκτήτη κλωστοϋφαντουργικής επιχείρησης και τον βιοτέχνη, κ. Γιάννη Λαυρεντιάδη, που χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Η φανέλα του 1928 θα κυκλοφορήσει σε λίγα συλλεκτικά κομμάτια και τα έσοδα από την πώληση της, θα διατεθούν προς ενίσχυση του Α.Σ. ΑΡΗΣ, σύμφωνα με τη βούληση των δημιουργών της!

Η βραδιά δεν θα τελειώσει εκεί, καθώς μια ακόμη έκπληξη περιμένει του φίλους του ΑΡΗ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αποφάσισε να ξεκινήσει ένα θεσμό που έλειπε από τον σύλλογο μας: Αρχής γενομένης της 19ης Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει μια σειρά από βραβεύσεις ανθρώπων που πρόσφεραν στην ιστορία του συλλόγου μας. Φιλοδοξία του Ερασιτέχνη είναι σιγά σιγά να κληθούν όλοι όσοι πρόσφεραν το λιθαράκι τους στην κιτρινόμαυρη ιδέα και να τιμηθούν για την προσφορά τους αυτή!

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη, με πέντε τερματοφύλακες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας των δεκαετιών του 50 και του 60! Ο Βασίλης Ζεϊμπέκης που θα μας έρθει από την Πτολεμαΐδα, ο Βαγγέλης Πετράκης που έρχεται από το Ηράκλειο, αλλά και οι Γκαντίνας Γιώργος, Παντελάκος Γιώργος και Χρηστίδης Νίκος είναι τέκνα του συλλόγου. Και οι πέντε αυτοί αθλητές άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ και για τον λόγο αυτό ο σύλλογος θα  τους τιμήσει στην όμορφη βραδιά που περιμένουμε με ανυπομονησία!

Η βραδιά θα κλείσει με τα παιδάκια των ακαδημιών του συλλόγου μας που θα μας πούνε τα κάλαντα για να μας θυμίσουν πως ΑΡΗΣ σημαίνει ενότητα, οικογένεια και αγάπη!

Κοινοποιήστε