Γιάννης Τσαϊρέλης: « Όταν περιορίσαμε τα λάθη στα σερβίς, επήλθε μια ισορροπία»

Γιάννης Τσαϊρέλης: « Όταν περιορίσαμε τα λάθη στα σερβίς, επήλθε μια ισορροπία»

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Τσαϊρέλης, μετά το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας που εξουδετέρωσε την καλύτερη παίκτρια του Π.Α.Ο.Κ., καθώς και στη βελτίωση των σερβις που έφεραν μια ισορροπία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στο παιχνίδι στο πρώτο σετ, παρόλο που δεν ήταν στην καλύτερη του κατάσταση σήμερα και ουσιαστικά τον ωθήσαμε να κάνει αλλαγή την καλύτερη του αθλήτρια έως σήμερα, γιατί εμείς κάναμε πάρα πολλά λάθη στο σερβίς. Όταν τα περιορίσαμε οι δύο ομάδες ήρθαν στα ίσια. Κάναμε υπερπροσπάθεια και δεν το λέω ως δικαιολογία γιατί μας προέκυψε και χθες ένα ακόμη πρόβλημα με την Απλαδά, κι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα η οποία φέτος έχει ενισχυθεί πάρα πολύ».

Στον αντίποδα, ο βοηθός προπονητή του Π.Α.Ο.Κ.,  Θάνος Τερζής, δήλωσε ότι: «Ήταν μια νίκη γοήτρου και ουσίας, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε αήττητοι και πρωτοπόροι. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν σε καλή βραδιά, αλλά είναι σημαντικό ακόμη και με μέτριες εμφανίσεις να παίρνεις τη νίκη και τους βαθμούς. Ο Άρης έπαιξε πιο ελεύθερα, δυστυχώς από ένα σημείο και μετά μπήκαμε στο ρυθμό του κι έτσι φτάσαμε να πάρουμε δύσκολα και το τελευταίο σετ. Στο φινάλε μέτρησε όμως η ποιότητα των αθλητριών μας και πήραμε τη νίκη χωρίς απώλεια».

Κοινοποιήστε