Ξιφασκία: «Χρυσός» ο Γρόλλιος στο Κύπελλο Ελλάδας Εφήβων! (pics)

Ξιφασκία: «Χρυσός» ο Γρόλλιος στο Κύπελλο Ελλάδας Εφήβων! (pics)

Το χρυσό μετάλλιο στο Κύπελλο Ελλάδας Ξιφασκίας Εφήβων το οποίο διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 26/11 κατέκτησε ο Θωμάς Αβραάμ Γρόλλιος.

Ο αθλητής του ΑΡΗ κατέλαβε την πρώτη θέση και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, προσθέτοντας ακόμα μία σημαντική διάκριση στο τμήμα της Ξιφασκίας.

Εκτός από τον κυπελλούχο Ελλάδας εξαιρετική ήταν η παρουσία όλων των ξιφαθλητών και ξιφαθλητριών του ΑΡΗ. Ο Γκυ Λεωτόν, σταθερός στις πρώτες θέσεις, κατετάγη 8ος, ενώ ο Τίμος Γιακουστίδης κατέλαβε την 15η θέση και ο Φίλιππος Αϊβάζης την 42η.

Στις Νεάνιδες πολύ καλή ήταν η παρουσία της Ελένης Κάτσινου που κατετάγη 17η, καθώς και της Ελένης Παπακωνσταντίνου η οποία κατέλαβε την 24η θέση.

Επόμενο ραντεβού με αγώνες Εφήβων, στο Κύπελλο Ελλάδας που θα διοργανώσει ο ΑΡΗΣ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στις 17 και 18 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

*Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση το τμήμα Ξιφασκίας του ΑΡΗ βραβεύθηκε από τον Κεντρικό SUPER 3 την Παρασκευη 25/11 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που κατακτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022.

*Οι προπονήσεις όλων των αθλητών και αθλητριών συνεχίζονται υπό τη διαρκή καθοδήγηση των Παναγιώτη Τεληπορανίδη και Κώστα Γουσόπουλου, σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσουρούτα, με δεδομένο ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πλέον κάθε εβδομάδα.

 

Κοινοποιήστε