Κολύμβηση – Παπαδόπουλος: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τη μεγάλη σχολή κολύμβησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ»

Κολύμβηση – Παπαδόπουλος: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τη μεγάλη σχολή κολύμβησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ»

Ο ΑΡΗΣ κατέκτησε το πρωτάθλημα Χειμερινής Κολύμβησης στις Κατηγορίες Παίδων / Κορασίδων και Εφήβων / Νεανίδων, τερματίζοντας πρώτος στη συνολική, αλλά και όλες τις επιμέρους βαθμολογίες.

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Τάσος Παπαδόπουλος, εξήγησε πώς η ομάδα μας έφτασε σε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία. Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των Χειμερινών Αγώνων, ο ΑΡΗΣ κέρδισε όλα τα πρωταθλήματα. Αυτό οφείλεται στη συλλογική δουλειά που γίνεται τα τελευταία 7-8 χρόνια στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Από την «μικρή» πισίνα μέχρι το ψηλότερο σκαλί. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τη μεγάλη σχολή κολύμβησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Παραδοσιακά ο ΑΡΗΣ μεσουρανούσε στη κολύμβηση. Το μότο μας είναι «η επιτυχία είναι θέμα τύχης, ρωτήστε τους αποτυχημένους». Με αυτό πορευόμαστε και δουλεύουμε ασταμάτητα σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε υγιείς αθλητές, διακεκριμένους με στόχο πάντα την κατάκτηση της κορυφής. Είναι πάντα κοντά μας και δίπλα μας οι γονείς των αθλητών και η διοίκηση του συλλόγου».

Κοινοποιήστε