ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Α.Σ ΑΡΗΣ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Α.Σ ΑΡΗΣ

Στην αίθουσα πυγμαχίας < Μιχαήλ Μπογδανος> του γηπέδου < Κλεάνθης Βικελίδης > έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι πυγμάχοι του ΑΡΗ, μια αίθουσα γεμάτη από φίλους και παράγοντες της πυγμαχίας .

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ο έφορος του τμήματος Δημαρελης Ανδρέας και οι προπονητές Γκαβέζος Γιώργος και Κωστιδης Στέργιος οι οποίοι παρουσίασαν στους φίλους του αθλήματος της επιτυχίες του τμήματος πυγμαχίας για την χρονιά που μας πέρασε.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους για την χρονιά του 2018 ήταν η πέντε φορές πρωταθλήτρια γυναικών στα 69 κιλά Κοντούλη Στέλλα , ο δυο φορές πρωταθλητής παμπαίδων στα 46 κιλά  Κουλούρης Μανώλης , ο Κωνσταντινούδης Γιώργος για την κατάκτηση του αργύρου μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων στα 43 κιλά ,η Κυρίτση Ευρυδίκη και Σιαπάτη Αφροδίτη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών στα 69 και 57 κιλά αντίστοιχα, ο Κωνσταντινούδης Πέτρος και ο Ράπτης Δημήτρης για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο διεθνές τουρνουά Λεμεσού Κύπρου στα 33 και 35 κιλά αντίστοιχα και ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος  για την διάκριση του ως καλύτερος πυγμάχος στην κατηγορία του στο 10ο gala school boxing  παιδικών ακαδημιών που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Επίσης τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους  οι χορηγοί του τμήματος  Μπαμπακος Δημήτρης , Νίκου Δημήτρης ,Εγγλέζος Αθανάσιος , Κουκαρας Ιωάννης, Καργιώτης Αριστείδης και Βούλας Κωνσταντίνος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος την Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Τσεβρενιδης Γιώργος , ο Γ.Γ. της Ε.Ο.Π Βεργοπουλος Βασίλης , ο εκπρόσωπος της Ε.Ο.Π. στην παγκόσμια ομοσπονδία (Α.Ι.Β.Α) Παναγιωτόπουλος Νίκος, παράγοντες και έφοροι τμημάτων του Α.Σ ΑΡΗΣ  και ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ, Κολτσιδας Γιώργος.

Τέλος, το τμήμα πυγμαχίας ευχαριστεί θερμά την κ. Μαυροπούλου Σοφία για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Κοινοποιήστε