Ακαδημία Χάντμπολ: Αγωνιστική δράση γεμάτη εμπειρίες

Ακαδημία Χάντμπολ: Αγωνιστική δράση γεμάτη εμπειρίες

Οι Ακαδημίες Χάντμπολ του Α.Σ. ΑΡΗΣ ολοκλήρωσαν με «επιτυχία» τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το Σαββατοκύριακο (11-12/02), κερδίζοντας εμπειρίες και αναπτύσσοντας το αίσθημα του ευ αγωνίζεσθαι.

Συγκεκριμένα, οι Παμπαίδες Β αγωνίστηκαν απέναντι στην ομάδα Ποντίων Κιλκίς από την οποία ηττήθηκαν με 18-35 (12-17 ημ.), ωστόσο μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα σ’ αυτά τα παιχνίδια. Πρωταρχικός στόχος των ακαδημιών μας και του προπονητή, κ. Αναστασιάδη, είναι η απόκτηση γνώσης και σεβασμού.

Ο προπονητής της ομάδας λειτουργεί υπό το πρίσμα της ευγενούς άμιλλας, της πειθαρχίας και της μετάδοσης της αγάπης στους «μικρούς» μας αθλητές προς το άθλημα. Στόχος σ’ αυτές τις ηλικίες είναι η απόκτηση εμπειριών και η αγάπη προς το άθλημα και όχι (απαραιτήτως) προς τη νίκη, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στον πλουραλισμό των «μικρών» μας αθλητών στους αγώνες.

Αξιοσημείωτο της καλής δουλειάς είναι ότι η ομάδα μας είναι πρώτη στον όμιλο, χωρίς η νίκη να αποτελεί αυτοσκοπό.

Επιπλέον, οι Παγκορασίδες Α και Β φιλοξενήθηκαν από την ομάδα της Νεάπολης Συκεών με την οποία έδωσαν φιλικούς αγώνες υπό την επίβλεψη επίσης της κας Μπέκου και του κ. Αναστασιάδη.

Κοινοποιήστε