Βόλεϊ Παίδων: Γζουντέλης και Ζαμπέτογλου για το Final 4

Βόλεϊ Παίδων: Γζουντέλης και Ζαμπέτογλου για το Final 4

 

Προ των πυλών είναι το Final 4 του πρωταθλήματος Βόλεϊ Παίδων (Κ18) της ΕΠΕΣΘ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Δ.Γ. Ιωνίας το τριήμερο 24-26 Φεβρουαρίου.

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Στράτος Γζουντέλης και ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Ζαμπέτογλου, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ για τους επερχόμενους αγώνες:

Γζουντέλης Στράτος (Προπονητής ΑΡΗ): «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να συμμετέχουμε στο Final 4 και τη φετινή χρονιά! Σε μια χρόνια που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αντίξοες συνθήκες με σημαντικές απουσίες καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης φάσης, είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Εύχομαι το αγωνιστικό επίπεδο να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και καλή επιτυχία σε όλους τις ομάδες».

Ζαμπέτογλου Γιάννης (Αρχηγός ΑΡΗ): «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχουμε σε ένα ακόμη F4. Ευελπιστώ να αναδειχθεί η σκληρή δουλειά που υπήρξε μέχρι σήμερα και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μιας τέτοιας οργάνωσης. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς».

Κοινοποιήστε