ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Α.Σ ΑΡΗΣ

ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Α.Σ ΑΡΗΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε ο Α.Σ ΑΡΗΣ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ,το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην αίθουσα πυγμαχίας ¨Μιχαήλ Μπογδάνος¨ του  σταδίου Κλεάνθης Βικελίδης .

Στους αγώνες συμμετείχαν δεκατρείς ομάδες από την βόρειο Ελλάδα με 48 αθλητές από όλες τις κατηγορίες κιλών και ηλικιών . Ο Α.Σ ΑΡΗΣ συμμετείχε με εννέα αθλητές ,τρεις από την παιδική ακαδημία και έξι στους αγώνες ενηλίκων.

Συγκεκριμένα στις πυγμαχικές συναντήσεις των παιδικών ακαδημιών αγωνίστηκαν οι : Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος στα 25 κιλά , ο Κωνσταντινούδης Πέτρος στα 33 κιλά και ο Ράπτης Δημήτρης στα 35 κιλά, στις πυγμαχικές συναντήσεις δεν υπάρχει αποτέλεσμα και είναι αγώνες επίδειξης , όπου οι μικροί πυγμάχοι του ΑΡΗ έκλεψαν τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας την πολύ καλή τεχνική και τακτική τους κατάρτιση.

Στους αγώνες ενηλίκων και οι έξι αθλητές του ΑΡΗ νίκησαν τους αντιπάλους τους και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους. Οι αθλητές που αγωνιστήκαν ήταν οι ,Τσολάκης Νικόλαος πρώτη θέση στην κατηγορία παμπαίδων στα 44,5 , ο Κωνσταντινούδης Γεώργιος πρώτη θέση στην κατηγορία παμπαίδων στα 46 κιλά, η Σιαπάτη Αφροδίτη πρώτη θέση στην κατηγορία γυναικών στα 60 κιλά, ενώ στην κατηγορία ανδρών την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Καραβασιάς Στάθης 64 κιλά, Ματκόβσκι Αλέξανδρος 69 κιλά και Δρούγος Ιωάννης στα +91 κιλά.

Κοινοποιήστε