Άρση Βαρών: Σε κλίμα συγκίνησης το «Lift For Life V» (photostory)

Άρση Βαρών: Σε κλίμα συγκίνησης το «Lift For Life V» (photostory)

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η ημερίδα «Lift For Life V», την οποία διοργάνωσε το τμήμα Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΑΡΗΣ, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 2022. Το «παρών» έδωσαν οι γονείς του Άλκη, οι οποίοι, εμφανώς συγκινημένοι, έλαβαν μηνύματα υποστήριξης και αγάπης από όλους.

Τη διοργάνωση στήριξε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από την Τασούλα Κελεσίδου και την Πόπη Ουζούνη, ενώ βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Θεανώ Ζαγκλιβέρη και ο γενικός γραμματέας της, Πύρρος Δήμας.

Το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία του Α.Σ. Παναθηναϊκός, τον οποίο ευχαριστούμε για την παρουσία του, με τον προπονητή, Κώστα Σαλπιγγίδη να προσφέρει στους γονείς του Άλκη φανέλα που ανέγραφε «Αντίπαλοι μόνο στο πλατό», ενώ βραβεύτηκε και ο πρωταθλητής των «πράσινων», Θοδωρής Ιακωβίδης. Μάλιστα, στην ημερίδα βρέθηκε και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος έκανε τις βραβεύσεις στην παιδική κατηγορία.

Μήνυμα για τη διοργάνωση έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και ακόμα ένα «Lift For Life» διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2024.

 

Κοινοποιήστε