Σκάκι: Πληθώρα διακρίσεων για τους παίκτες του ΑΡΗ στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής

Σκάκι: Πληθώρα διακρίσεων για τους παίκτες του ΑΡΗ στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής

Το περασμένο Σάββατο (4/3) έλαβε χώρα στον Εύοσμο το 21ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών-Μαθητριών Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής. Πολλοί παίκτες του συλλόγου μας αγωνίστηκαν με τα σχολεία τους, και αρκετοί εξ αυτών διακρίθηκαν.

Στην κατηγορία των Λυκείων η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη, στην οποία αγωνίστηκε ο Δημήτριος Στοϊμενίδης, κατέλαβε την 1η θέση ανάμεσα σε 18 ομάδες με το απόλυτο 6/6.

Στα Γυμνάσια επικράτησε και πάλι η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη με 6/6 ανάμεσα σε 28 σχολεία, στην οποία συμμετείχαν οι Μάρκος Στοϊμενίδης και Δημήτριος Μπαλαφούτας, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Γερμανική Σχολή, μέλη της οποίας ήταν οι Θεμιστοκλής Καλογρίδης και Σοφοκλής Ακριτίδης. Την τριάδα έκλεισε ο Αλέξανδρος Μπαλαφούτας με το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Τέλος, η Ιωάννα Ακριτίδου με το 1ο Γυμνάσιο Ανατόλια κατατάχθηκαν 13οι.

Φτάνοντας στην κατηγορία των Δημοτικών, η Μαρία Σπετσαρίδου με το Ελληνικό Κολέγιο ήρθαν 4οι στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 50 ομάδες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επερχόμενα Ατομικά Πρωταθλήματα Ανατολικής Θεσσαλονίκης την Κυριακή 12/3.

 

Κοινοποιήστε