Σκάκι: Εξαιρετική η παρουσία των αθλητών του ΑΡΗ στο 21ου Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα  Μαθητών/ Μαθητριών

Σκάκι: Εξαιρετική η παρουσία των αθλητών του ΑΡΗ στο 21ου Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών/ Μαθητριών

Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του 21ου Ανοικτού Ατομικού Πρωταθλήματος Σκάκι Μαθητών/ Μαθητριών των Εκπαιδευτικών Περιφερειών Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη.

Η συμμετοχή των παιδιών της Ακαδημίας του ΑΡΗ ήταν μεγάλη, με πιο σημαντικές επιτυχίες την πρώτη θέση του Θεμιστοκλή Καλογρίδη στην κατηγορία της Γ’ Γυμνασίου, την τρίτη θέση του Δημήτρη Μπαλαφούτα στην ίδια κατηγορία και τη δεύτερη θέση το Νίκου Γκαδάκη στην κατηγορία της Δ’ Δημοτικού.

Τα παιδιά αυτά, μαζί με άλλα παιδιά μας που πλασαρίστηκαν σε υψηλές θέσεις, εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα.

Οι επιτυχίες αυτές ακολούθησαν τις επιτυχίες των παιδιών μας στο 21ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών/Μαθητριών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου είχαμε και πάλι την πρωτιά του Θεμιστοκλή Καλογρίδη και τη δεύτερη θέση του Δημήτρη Μπαλαφούτα στην Γ’ Γυμνασίου, την τρίτη θέση του Αλέξανδρου Μπαλαφούτα στην Α’ Γυμνασίου, την τρίτη θέση της Μαρίας Σπετσαρίδου στα κορίτσια στην Ε’ Δημοτικού, τη δεύτερη θέση του Θανάση Γκαδάκη στην Δ’ Δημοτικού και καλά πλασαρίσματα και προκρίσεις σχεδόν για όλα τα παιδιά της ομάδας που συμμετείχαν.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την αγάπη τους στο σκάκι και την αγωνιστικότητά τους, στους προπονητές για την πολύ καλή δουλειά τους και βεβαίως στους γονείς, για την υπομονή τους και τη στήριξή τους κατά τα διάρκεια των πολλών ωρών που διήρκεσαν οι αγώνες. Και βέβαια συγχαρητήρια και στα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη και την ΕΣΣΘ-Χ για την οργάνωση των αγώνων σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

 

Κοινοποιήστε