2 Χρυσά, 3 Αργυρά και 1 Χάλκινο ο απολογισμός των μεταλλίων του ΑΡΗ στο τουρνουά ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ “KID’S CUP 2019”

2 Χρυσά, 3 Αργυρά και 1 Χάλκινο ο απολογισμός των μεταλλίων του ΑΡΗ στο τουρνουά ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ “KID’S CUP 2019”

Εκπληκτική εμφάνιση είχαν οι ξιφαθλητές και οι ξιφαθλήτριες του ΑΡΗ στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας (Ο.ΞΙ.Φ) στην Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 56 αθλητών και αθλητριών από την Αθήνα, τον Πειραιά, την Χαλκίδα, την Φλώρινα, τα Ιωάννινα, την Πτολεμαϊδα και την Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα ο Γκύ Λεωτόν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 14 ετών στα αγόρια, ενώ ο 11χρονος Θωμάς Γρόλλιος, αγωνιζόμενος στην ίδια κατηγορία κατετάγη 2ος και έλαβε το αργυρό μετάλλιο.

Ο Χρήστος Σουσούρας αγωνιζόμενος στην κατηγορία κάτω των 11 ετών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Ευθύμιος Γιακουστίδης, που συμμετείχε στην ίδια κατηγορία κατετάγη 3ος και έλαβε το χάλκινο μετάλλιο.

Η Αναστασία Φραγγοπούλου κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 14 στα κορίτσια,

ενώ την 2η θέση κατέλαβε και η Εβίτα Καβέλη στην κατηγορία κάτω των 11 στα κορίτσια λαμβάνοντας το αργυρό μετάλλιο.

Ο ΑΡΗΣ συμμετείχε με 13 αθλητές και αθλήτριες.

Οι ξιφαθλητές και οι ξιφαθλήτριες του ΑΡΗ ανέβηκαν στο βάθρο σε όλες τις κατηγορίες, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η 5η θέση που κατέλαβε ο Ανδρέας Κτενιαδάκης στην κατηγορία κάτω των 11 στα αγόρια, στην οποία με σημαντικές νίκες στο ενεργητικό τους συμμετείχαν και οι Ευάγγελος Τσαπουρνάς, Ιωάννης Τσουρλίμης, Αριστοτέλης Γρόλλιος, Παναγιώτης Μπασιάς και Μάριος Αγγελόπουλος. Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 αξιόλογη ήταν η εμφάνιση της Νικολέττας Τζιόκου, όπως επίσης και η συμμετοχή της Έλενας Κάτσινου, η οποία προπονείται με την ομάδα του ΑΡΗ, αλλά ανήκει τυπικά στην ομάδα των Ιωαννίνων ΑΑ και η οποία κατέλαβε την 3η θέση.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού του τμήματος ξιφασκίας του ΑΡΗ είναι στην Σόφια της Βουλγαρίας την 20η Απριλίου για να κλείσει η αγωνιστική χρονιά με το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 12 Μαΐου.

Κοινοποιήστε