Πόλο Ανδρών: Για την ισοφάριση απέναντι στον ΝΟ Πατρών  (Κυριακή 07/05, 19:30)

Πόλο Ανδρών: Για την ισοφάριση απέναντι στον ΝΟ Πατρών (Κυριακή 07/05, 19:30)

Η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και υποδέχεται αύριο (Κυριακή, 07/05) τον ΝΟ Πατρών στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, στις 19:30, στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Η ομάδα μας έχει ως μοναδικό στόχο να κάνει το 1-1 στη σειρά και για τον λόγο αυτόν, η παρουσία του κόσμου κρίνεται απαραίτητη. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους μας να στηρίξουν ακόμη μια φορά -με τον δικό τους μοναδικό τρόπο- τους πολίστες μας και να τους ωθήσουν προς τη νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά κρίνεται στις δυο νίκες, με την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω με 1-0, μετά τη χθεσινή (05/05) ήττα από τον ΝΟ Πατρών. Σε περίπτωση που ο ΑΡΗΣ ισοφαρίσει, η σειρά θα πάει σε τρίτο παιχνίδι, με τον αγώνα να διεξάγεται την ερχόμενη Τρίτη (09/05) στην Πάτρα.

Μαρίνης: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Ο συνεργάτης του Κώστα Παυλίδη, Νίκος Μαρίνης, δήλωσε: «Δυστυχώς το παιχνίδι της Παρασκευής ήταν κακό από την ομάδα μας με άσχημη εμφάνιση επιθετικά, χωρίς ρυθμό, με πολλά λάθη και βιαστικές αποφάσεις. Το αφήνουμε πίσω πλέον και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής που έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι καθοριστικής σημασίας για την συνέχεια αν θελουμε να έχουμε ελπίδες για την άνοδο. Έχουμε ελάχιστο χρόνο αλλά πιστεύω θα μπορέσουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Την Κυριακή λοιπόν και με τη βοήθεια του κόσμου μας που περιμένουμε να δώσει το «παρών», πάμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να πάμε στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα κρίνει και το ποια ομάδα θα πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Κοινοποιήστε