Οικονομίδης: «Να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του ΑΡΗ»

Οικονομίδης: «Να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του ΑΡΗ»

Ο Γιώργος Οικονομίδης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ και στις πρώτες δηλώσεις του έδωσε το στίγμα της προσπάθειας εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά ο 50χρονος προπονητής δήλωσε:

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση του προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, για την ανάληψη των καθηκόντων ως προπονητής του τμήματος του Βόλεϊ Ανδρών. Χωρίς αμφιβολία, η νέα αγωνιστική χρονιά αποτελεί μια διαφορετική περίοδο σε σχέση με την πρώτη μου θητεία στον ΑΡΗ.

Προσωπικά θέλω να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησε ο σύλλογος, την ανασύσταση δηλαδή του τμήματος, αλλά και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου παρείχε. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα και να στελεχωθεί καταλλήλως, καθώς προσπάθεια όλων μας είναι βήμα-βήμα να επανέλθει η ομάδα στην Α1, εκεί που της αρμόζει. Ο σύλλογος δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση, προσπαθώντας να κάμψει αγωνιστικούς και μη παράγοντες, ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα και να ανέβει στην Α1 κατηγορία αλλά και για να μπορέσει να σταθεί εκεί.

Τέλος, στόχος είναι να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου, δίνοντάς του ένα ισχυρό κίνητρο ώστε να μας στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο, παρέχοντάς του διαρκή ενημέρωση και μια ανταγωνιστική ομάδα».

Κοινοποιήστε