Πυγμαχία: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Τσακαλέλλη (pics)

Πυγμαχία: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Τσακαλέλλη (pics)

Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ συνεχίζει με πολλές επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων-Παμπαίδων-Κορασίδων, με την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου και δυο χάλκινων.

Συγκεκριμένα, το πρώτο χρυσό μετάλλιο ήρθε για την ομάδα του ΑΡΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων από την Τσακαλέλλη Παρασκευή, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 54 κιλών.

Επίσης, η Ρίγα Μαρία κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών, όπως και η Χρήστου Αργυρώ στην κατηγορία των 66 κιλών.

Στο πρωτάθλημα Παμπαίδων, ο Ζιώγας Ερμής και Καραγεώργος Ελευθέριος πήραν την πρόκριση για τον τελικό, στις κατηγορίες τους.

Στο πρωτάθλημα των Παίδων προκρίθηκαν στους τελικούς οι Τσεπίδης Αχιλλέας και Σαραφίδης Αθανάσιος. Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Χαραλαμπίδης Παναγιώτης και Ασκαρέλι Μιχάλης.

Σήμερα (Πέμπτη, 18/05) στους τελικούς των Παμπαίδων θα αγωνιστούν οι, Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος, Ζιώγας Ερμής, Νακούτης Γιώργος και Καραγεώργος Λευτέρης.

Στην κατηγορία Παίδων οι, Καλπάκης Τριαντάφυλλος, Κατσουπάκης Λάζαρος, Κωνσταντινούδης Πέτρος, Τσεπίδης Αχιλλέας και Σαραφίδης Αθανάσιος.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται  καλή επιτυχία στους αθλητές μας.

Κοινοποιήστε