ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Α.Σ ΑΡΗΣ

ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Α.Σ ΑΡΗΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, το Σάββατο 18 Μαΐου στην αίθουσα πυγμαχίας ¨Μιχαήλ Μπογδανος¨ στην θύρα 7 του σταδίου ¨Κλεάνθης Βικελίδης¨. Στους αγώνες συμμετείχαν 14 ομάδες με 54 αθλητές. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 14:30 μ.μ με πυγμαχικές συναντήσεις παιδικών ακαδημιών οι οποίοι είναι αγώνες επιδηξεις από παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν 18 αγώνες ενηλίκων οι οποίοι πρόσφεραν αρκετό θέαμα στους παρευρισκόμενους .

Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ συμμετείχε με 6 αθλητές στις πυγμαχικές συναντήσεις παιδικών ακαδημιών όπου απέδειξαν με την προσπάθεια τους ( μιας και δεν υπάρχει αποτέλεσμα σε αυτούς τους αγώνες) ότι η παιδική ακαδημία του ΑΡΗ είναι από τις πιο δυνατές αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν οι εξής: στα 25 κιλά Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος, στα 30 κιλά Καλπακης Τριαντάφυλλος, στα 34 κιλά Κωνσταντινούδης Πέτρος, στα 36 κιλά Ράπτης Δημήτριος , στα 38,5 Νακουτης Γεώργιος και στα 46 κιλά Ζιωγας Ερμής.

Ο ΑΡΗΣ συμμετείχε με 8 αθλητές από τους οποίους οι 6 κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και 2 το αργυρό. Συγκεκριμένα οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν: στην κατηγορία παμπαίδων χρυσό μετάλλιο στα 46 κιλά Κωνσταντινούδης Γεώργιος και στα 48 κιλά Τσολακης Νικόλαος, στην κατηγορία γυναικών στα 57 κιλά χρυσό μετάλλιο Σιαπάτη Αφροδίτη, στην κατηγορία των ανδρών χρυσό μετάλλιο στα 81 κιλά Σωτηριάδης Βασίλειος ,στα 91 κιλά Νακος Λεωνίδας και στα υπερβαρεα Δρουγος Ιωάννης. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν στην κατηγορία των ανδρών στα 69 κιλά Καραβασιας Στάθης και στα 91 κιλά Δεληθανασης Νικόλαος.

Ο Γιώργος Γκαβέζος ο οποίος είναι επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του τμήματος πυγμαχίας του ΑΡΗ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα των πυγμάχων του ΑΡΗ και ευχαριστεί την εθελοντική ομάδα που βοήθησε στην διοργάνωση των αγώνων , όπως και την κ. Μαυροπουλου Σοφία για την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων.

Κοινοποιήστε