Με μια όμορφη βραδια έκλεισε τη χρονιά του το ανδρικό βόλει

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, στο καταπληκτικό εστιατόριο Vamos, στο Κλ.Βικελίδης, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΑΣ ΑΡΗΣ παρέθεσαν γεύμα και αναμνηστικά έπαθλα προς την ανδρική ομάδα βόλει για την άνοδο στην Α2 κλείνοντας και τυπικά αυτή τη χρονιά .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η ανδρική ομάδα καθώς και τα μέλη του Δ.Σ του ΑΣ ΑΡΗΣ, κκ. Π. Αλεξανδρίδης , Α. Οικονόμου,  Η. Κωνσταντινίδης, Κ. Γαβριηλίδης, εκπρόσωποι του γυναικείου μπάσκετ, κκ. Α. Πανταζής και Γ. Παρακεντές και ο νομικός σύμβουλος κ. Γ. Γιαννόπουλος.

Ο Πρόεδρος του ΑΣ, κ. Ι. Ψηφίδης αφού τους ευχαρίστησε όλους για την παρούσία τους , απένειμε τις τιμητικές πλακέτες.

Τιμητικές πλακέτες απενεμήθησαν ξεχωριστά στον έφορο του τμήματος, κ. Ι Βαρβούτα και στον προπονητή της ομάδας μας κ. Χρήστο Πάτρα, αλλά και στον  ΜΕΓΑ χορηγό και χρηματοδότη του τμήματος κ. Μ. Ζορπίδη (Zorpidis Τravel Services), στην εταιρεία Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό καθώς και στην εταιρία “Pressto” Θεσσαλονίκης Καθαριστήρια Ποιότητας για τη στήριξη τους καθόλη τη διάρκεια της περιόδου 2018-2019.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, σε δηλώσεις τους οι παίκτες τόνισαν:

Βασίλης Χριστόπουλος: Το τέλος της αγ. περιόδου μας βρίσκει ικανοποιημένους και χαρούμενους που κατακτήσαμε, κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, όλους τους στόχους που θέσαμε εξ αρχής! Φανήκαμε αντάξιοι της Ιστορίας και του ονόματος του ΑΡΗ ώστε η ομάδα να επανέλθει από την επόμενη χρονιά στην φυσική της θέση. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστω στον κ. Ζορπίδη για όλη του την βοήθεια, στην διοίκηση του ΑΣ και ιδιαίτερα στον κ. Βαρβούτα και φυσικά στον προπονητή μας κ.Πάτρα καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου!
Κωνσταντίνος Τσαγγαλίδης: Ήταν μια δυσκολη χρονιά γιατί η ομάδα βρισκόταν σε μια κατηγορία που δεν της αρμόζει. Χρειάστηκε να γίνουν απανωτές υπερβάσεις απ’ όλους, παικτες, προπονητή και διοίκηση καθώς η προσπάθεια ξεκίνησε από το 0. Κάποια άσχημα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο μας έφεραν με την πλάτη στον τοίχο αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουμε και με το αήττητο σερί μας μέχρι το τέλος της χρόνιας κάναμε το χρέος μας να επανέλθει για αρχη η ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες και βήμα βήμα να επιστρέψει στην Α1, εκεί που ανήκει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Ζορπίδη για την πολύτιμη βοήθειά του , στον έφορο και μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ κ.Βαρβούτα που ήταν πάντα δίπλα μας και τέλος στον προπονητή μας κ. Χρήστο Πάτρα που βοήθησε τα μέγιστα αγωνιστικά για να φτάσουμε στο στόχο μας
Αλέξανδρος Αλεξάκης: Ήταν μια χρονιά με δύσκολη αρχή και ευχάριστο τέλος. Οι στόχοι μας έγιναν πραγματικότητα χάρη στην δουλειά και στο πείσμα που δώσαμε. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές και τις εμπειρίες που μου προσέφεραν. Ήταν μια χρονιά πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του βόλει . Ελπίζω σε μια ακόμη χρονιά επιτυχίας με σκοπό την άνοδο στην Α1.
Aλέξανδρος Αντωνιάδης: Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε να πετύχουμε όλους τους φετινους στόχους της ομαδας αλλά κυρίως το στόχο της ανόδου…. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Ζορπιδη για όσα μας προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιας, καθώς επίσης τον κ. Βαρβουτα, τον κοουτς Χρήστο Πάτρα και όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή επιτυχια…. Εύχομαι η ομάδα να επιστρεψει και πάλι στη φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από την Α1.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους και το προσωπικό του “Vamos” για την άψογη περιποίηση!

 

Κοινοποιήστε