Διευκρινιστική Ανακοίνωση για την Έκτακτη Γενική Συνελεύση

Διευκρινιστική Ανακοίνωση για την Έκτακτη Γενική Συνελεύση

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλεί όλα τα μέλη του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 3/07/2019 και ώρα 20:00 στο ‘NICK GALIS HALL’ που σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 την ίδια ώρα , στο ίδιο μέρος.

Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αυστηρά μόνο τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα ή θα εγγραφούν έως και τη μέρα της Συνέλευσης.

Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ ,έως και την ημέρα της Συνέλευσης, μπορούν να πραγματοποιηθούν :

  1. με τη φυσική παρουσία του μέλους στη γραμματεία του ΑΣ ΑΡΗΣ στο γήπεδο Κλέανθης Βικελίδης , επί της οδού Αλκμήνης (Θύρα 7) στον 2ο όροφο , καθημερινά από τις 09:30 έως και 15:30
  2. με τη φυσική παρουσία του μέλους στο γραφείο του ΑΣ ΑΡΗΣ στο γήπεδο Κλέανθης Βικελίδης , επί της οδού Παπαναστασίου (πρώην γραφεία ΚΜΑ) καθημερινά από τις 10:00 έως 18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης , παρακαλούνται τα μέλη τα οποία δεν είναι οικονομικώς τακτοποιημένα ή θέλουν να εγγραφούν να τακτοποιήσουν εγκαίρως τη συνδρομή τους ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις και να διεξαχθεί ομαλά η Συνέλευση.

Κοινοποιήστε