ΑΓΩΝΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΥΓΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΑΓΩΝΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΥΓΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Πυγμαχικό αγωνιστικό τριήμερο για τους μικρούς πυγμάχους του ΑΡΗ, το οποίο θα ξεκινήσει από την πόλη των Ιωαννίνων και θα ολοκληρωθεί στην Αμφιλοχία. Συγκεκριμένα οι πυγμάχοι μας θα μεταβούν στα Ιωάννινα όπου θα λάβουν μέρος στο 4ο international tiger boxing cup , όπου διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος  στις 28 και στις 29 Ιουνίου στην πλατεία Μαβίλη των Ιωαννίνων και στο στάδιο Καλπακίου αντίστοιχα, στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετέχουν πυγμάχοι από επτά χώρες ,Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Ιρλανδία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία και Αλβανία.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των πυγμάχων μας θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου όπου θα λάβουν μέρος στις πυγμαχικές συναντήσεις παιδικών ακαδημιών στην πόλη της Αμφιλοχίας στους εν λόγο αγώνες θα συμμετέχουν ομάδες με τις παιδικές τους ακαδημίες από όλη την δυτική Ελλάδα.

Η ομάδα των παίδων – παμπαίδων θα αποτελείτε από τους Κουλούρη Εμμανουήλ, Κωνσταντινούδη Γιώργο, Τσολάκη Νίκο και Κεραμάρη Χρήστο, ενώ η ομάδα της παιδικής ακαδημίας από τους Καλπάκη Τριαντάφυλλο, Κωνσταντινούδη Αλέξανδρο, Ζιώγα Ερμή, Μελετίου Συμεών, Ζαρζαμπίδη Παναγιώτη, Κωνσταντινούδη Πέτρο, Μελετίου Σοφία, Νακούτη Γιώργο, Νικολαΐδη Ταξιάρχη και Νακούτη Νίκο. Την αποστολή θα συνοδεύει ο προπονητής του τμήματος Γκαβέζος Γιώργος.

Κοινοποιήστε