ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019

Στις 27 και 28 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικων στην Πάτρα και έτσι φτάνει στο τέλος του ακόμη ένας μαραθώνιος  γεμάτος απο  ιδρώτα , προσπάθεια  και αγωνία! Ένας μαραθώνιος που  για άλλους  έληξε με χαρά και για άλλους με λύπη. Όλοι όμως με την ικανοποίηση ότι προσπάθησαν για το καλύτερο.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος στίβου του ΑΡΗ που από τον Σεπτέμβρη  έως και τον Ιούλη  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους  σε όλους τους αγώνες που πήραν μέρος είτε αγώνες συλλόγων είτε διασυλλογικούς είτε Πανελλήνιους!
Συγχαρητήρια  ξεχωριστά  σε αυτους  που δεν φαίνονται  μέσα στα κολουαρ αλλα από την κερκίδα τραβουν τον δικό τους ΓΟΛΓΟΘΑ.
Στους προπονητες  προπονήτριες και στους συνεργάτες του τμήματος στίβου του ΑΡΗ μας.

Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου  Ανδρών – Γυναικων που διεξήχθει στην Πάτρα:
Συγχαρητήρια  στον Γιάννη  Ρίζο για την έβδομη θέση  στον τελικό στο άλμα επι Κοντω.
Συγχαρητήρια στην Σπυριδούλα Ναζιρη για την προσπάθειά που κατέβαλε  στο αγώνισμα του άλματος τριπλουν
Συγχαρητήρια στην Άννα Μπαρτζου που αγωνιζόμενη με  προβληματα  στα  100 και 200μ κατόρθωσε να πάρει την  16η θέση στον τελικό των  200μ.
Συγχαρητήρια στον Σπύρο Παλαιολόγου που για μια θέση δεν πέτυχε την συμμετοχη του στον τελικο του μήκους.
Τέλος  πολλα  Συγχαρητήρια  στην Ευαγγελία  Γαλενη που μετα από απουσία τεσσάρων ετών απο την αγωνιστική  δράση και τα  πανελλήνια  πρωταθλήματα κατόρθωσε να περάσει στον τελικό του μήκους και να καταλάβει την  έκτη θέση.

 

Κοινοποιήστε