Δεύτερο εκδοτήριο το Σάββατο (28/9) για την αγορά κάρτας φιλάθλου του ΑΡΗ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το Σάββατο 28/9, τα γραφεία των μελών του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.), θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Α.Ε.Λ. (17:15), προκειμένου οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου των αγώνων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Επίσης, θα υπάρχει δεύτερο εκδοτήριο για την αγορά της κάρτας φιλάθλου, στο χώρο της πισίνας του «Κλεάνθης Βικελίδης», επί της οδού Αλκμήνης (κάτω από το θύρα 7), το οποίο επίσης θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, για την ευκολότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Συνίσταται στους φίλους της ομάδας, κατά τη διάρκεια της άφιξης της αποστολής της άφιξης της Α.Ε.Λ. (λίγο μετά τις 15:30) και για όσο παραμείνει κλειστός ο χώρος που περικλείει τα γραφεία των μελών του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου, να αγοράσουν την κάρτα φιλάθλου από το δεύτερο εκδοτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν αγοράσει την κάρτα φιλάθλου ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα, απλά δείχνοντας τη σχετική απόδειξη.

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, καλό είναι οι φίλοι του ΑΡΗ να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου έγκαιρα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν την ημέρα ή την ώρα του αγώνα.

Η διάθεση της κάρτας φιλάθλου συνεχίζεται, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 και ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

Κοινοποιήστε