Υπενθύμιση για την κάρτα φιλάθλου του ΑΡΗ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δε χρειάζεται να έχουν μαζί τους ή να επιδεικνύουν την κάρτα φιλάθλου του Α.Σ., στον αγώνα με την Α.Ε.Λ. (Σάββατο 28/9, 17:15), αλλά και στους υπόλοιπους της φετινής σεζόν.

Αντίθετα, όσοι σκοπεύουν να προμηθευτούν μεμονωμένα εισιτήρια, πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα φιλάθλου ή την απόδειξη αγοράς της, προκειμένου να εκδοθεί το σχετικό εισιτήριο.

Η διάθεση της κάρτας φιλάθλου συνεχίζεται, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ σήμερα Παρασκευή (27/9) έως τις 18:00 και αύριο Σάββατο (28/9) από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα. Επίσης, συνεχίζεται και ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

Αύριο (28/9) θα υπάρχει δεύτερο εκδοτήριο για την αγορά της κάρτας φιλάθλου, στο χώρο της πισίνας του «Κλεάνθης Βικελίδης», επί της οδού Αλκμήνης (κάτω από το θύρα 7), το οποίο επίσης θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, για την ευκολότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Κοινοποιήστε