Συνάντηση Λευτέρη Αρβανίτη – Μαργαρίτη Σχοινά στις Βρυξέλλες

Συνάντηση Λευτέρη Αρβανίτη – Μαργαρίτη Σχοινά στις Βρυξέλλες

Συνάντηση με τον νέο αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά,  είχε στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο επικεφαλής του δ.σ. του Ερασιτέχνη ταξίδεψε στο Βέλγιο για υποθέσεις που αφορούν τον ΑΡΗ και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, υπεύθυνο για την προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής.

Οι κ.κ. Σχοινάς και Αρβανίτης συζήτησαν αρκετή ώρα για θέματα που αφορούν τον ΑΡΗ. Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Α.Σ. για την αλλαγή σελίδας στον Ερασιτέχνη και για τους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση για τον θεματοφύλακα του συλλόγου.

Ο ίδιος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο, ενώ συζήτησε με τον κ. Αρβανίτη και για την πορεία και την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ομάδας του ΑΡΗ. Ο κ. Σχοινάς τόνισε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Α.Σ., με γνώμονα το καλό του συλλόγου, και πως θα βοηθήσει όπως μπορεί από την πλευρά του, ώστε ο ΑΡΗΣ να έχει την αντιμετώπιση και την αναγνώριση που αρμόζει στη δυναμική του ονόματός του.

 

Κοινοποιήστε