Τομέας Ιστορίας ΑΡΗ: Συγκίνηση και αναμνήσεις στην παρουσίαση του συλλεκτικού ημερολογίου του ΑΡΗ (pics)

Τομέας Ιστορίας ΑΡΗ: Συγκίνηση και αναμνήσεις στην παρουσίαση του συλλεκτικού ημερολογίου του ΑΡΗ (pics)

Σε μία όμορφη και «ζεστή» εκδήλωση, ο Τομέας Ιστορίας ΑΡΗ παρουσίασε το συλλεκτικό ημερολόγιο ποδοσφαίρου, υπό την επιμέλεια του ιστορικού ερευνητή και επικεφαλής του τμήματος, Βασίλη Δερμεντζόγλου, το οποίο είναι ήδη στη διάθεση των φίλων του συλλόγου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο «ΝΑΟΣ» του «Κλεάνθης Βικελίδης. Το «παρών» έδωσαν εμβληματικές μορφές του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, όπως και ο πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης και μέσα σε κλίμα συγκίνησης, έγιναν οι ανάλογες βραβεύσεις.

Δύο γενιές τερματοφυλάκων «ενώθηκαν», όταν ο μεγάλος Νίκος Χρηστίδης τίμησε τον αρχηγό του ΑΡΗ, Χουλιάν Κουέστα. Από τα κεντρικά πρόσωπα ήταν ο Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος τιμήθηκε από την κόρη του Κλεάνθη Βικελίδη, Κατερίνα και τραγούδησε τον γνήσιο ύμνο του ΑΡΗ.

Επίσης, τιμήθηκαν ο Γιώργος Κολτσίδας και ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Ίντος.

Το συλλεκτικό ημερολόγιο του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, όπως και αυτό της μπασκετικής ομάδας για το οποίο θα γίνει ανάλογη εκδήλωση μέσα στο προσεχές διάστημα, διατίθενται από τον Τομέα Ιστορίας ΑΡΗ (τηλ. Επικοινωνίας 6932 523406, Βασίλης Δερμεντζόγλου) και από τα γραφεία Μελών του Α.Σ. (Παπαναστασίου 1), τις ημέρες που δε διεξάγεται ποδοσφαιρικός αγώνας.

 

 

Κοινοποιήστε