Πόλο: Ευχαριστήρια επιστολή της Den Haag στον ΑΡΗ

Πόλο: Ευχαριστήρια επιστολή της Den Haag στον ΑΡΗ

Τα τμήματα Πόλο Εφήβων και Παίδων της Den Haag πραγματοποίησαν κοινή προετοιμασία με τα αντίστοιχα του ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη και οι ιθύνοντες της ολλανδικής ομάδας έμειναν εντυπωσιασμένοι, τόσο από τη φιλοξενία του ΑΡΗ, όσο και από το επίπεδο των φιλικών.

Ο γενικός διευθυντής του τμήματος πόλο της ολλανδικής ομάδας, Έρικ Νούρντεγκραφ, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο τμήμα πόλο του ΑΡΗ, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί εκπρόσωποι, σταφ και γονείς των αθλητών του τμήματος πόλο του ΑΡΗ,

Μετά από παραμονή πέντε ημερών στη Θεσσαλονίκη, θέλω να σας ευχαριστήσω εγκάρδια για όλες τις προσπάθειες που κάνατε ώστε η διαμονή μας να είναι η καλύτερη δυνατή.

Είμαστε συγκινημένοι από τη φιλοξενία των γονέων των αθλητών και του σταφ του ΑΡΗ. Η φιλοξενία αυτή έκανε αυτό το ταξίδι μας, σε συνδυασμό με την αγωνιστική δράση, μία εξαιρετική εμπειρία.

Διοργανώνω τρέινινγκ καμπς εδώ και περίπου 20 χρόνια για αθλητές του πόλο και μπορώ να πω ότι αυτό στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα από τα καλύτερα στα οποία έχω πάρει μέρος. Η οργάνωση και το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικά.

Εύχομαι να συνεχιστεί η συνεργασία μας για πολλά χρόνια και θα πράξουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τη διαμονή των δικών σας αθλητών στην Ολλανδία, όσο καλή ήταν η δική μας στη Θεσσαλονίκη».

Κοινοποιήστε