Το νέο δυναμικό ξεκίνημα του ARIS E-Sports

Το νέο δυναμικό ξεκίνημα του ARIS E-Sports

Η επανασύσταση του τμήματος ESports του ΑΡΗ είναι γεγονός! Και το τμήμα μπαίνει απευθείας… στα βαθιά, με τη συμμετοχή του στο δημοφιλές League of Legends.

Ο ΑΡΗΣ ξαναμπαίνει στο χώρο των E-Sports, με στόχο την προώθηση του συλλόγου και μέσα από το χώρο της τεχνολογίας και των παιχνιδιών, τα οποία είναι πλέον κομμάτια της ζωής των παιδιών. Ο σύλλογός μας έχει μεγάλη απήχηση στις νεαρές ηλικίες σχεδόν σε όλα τα αθλήματα, ατομικά και ομαδικά, προσδοκώντας να αυξήσει ακόμα περισσότερο τους νεαρούς αθλητές του, και πλέον κάνει νέο, δυναμικό, «μπάσιμο» και στο δημοφιλή χώρο των E-Sports.

Η αρχή θα γίνει με τη συμμετοχή στο Greek Legends. Ο ΑΡΗΣ θα είναι μία από τις 8 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του LOL. Ήδη έχουν γίνει οι κινήσεις για να έχει η ομάδα μας παρουσία σε όλες τις μεγάλες πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το Greek Legends είναι το ιδανικό ξεκίνημα. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις νέες συμμετοχές του συλλόγου μας στις σχετικές διοργανώσεις.

Ο ΑΡΗΣ θα συμμετάσχει στο Β’ Γκρουπ του Greek Legends, μαζί με τις Greek Regenesis eSports, Pyrsos Esports και GameSpace E-Sports.

Το ρόστερ του ΑΡΗ αποτελείται από τους:

TOP: Cephei (Ελλάδα) και Maxibillion (Ελλάδα)

JUNGLE: Rabbit (Αλβανία)

MID: Rogue (Αλβανία) Pepperinos (Ελλάδα) και Lotus (Ελλάδα)

AD CARRY: NoCap (Ελλάδα) και Scripter (Σουηδία)

SUPPORT: Soap (Ελλάδα) και Simpy (Ισπανία)

Ακολουθήστε τη σελίδα του ΑΡΗΣ E-Sports στο facebook

Κοινοποιήστε