Kick Boxing: Θρίαμβος της Τάτση στη Γερμανία

Kick Boxing: Θρίαμβος της Τάτση στη Γερμανία

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της πήρε η Κατερίνα Τάτση στο Wuppertal της Γερμανίας, στο πλαίσιο διοργάνωσης του “Enfusion Talents”.

Η πρωταθλήτρια Kick Boxing του ΑΡΗ επικράτησε με ομόφωνη απόφαση της Γερμανίδας πολύπειρης αντιπάλου της και κατόχου της ζώνης WKA.WPKA Katrin Dirheimer, σε μία διοργάνωση η οποία είναι η μεγαλύτερη της Ευρώπης στο Kick Boxing.

Η αθλήτρια του Στέλιου Σκέμπη δήλωσε μετά την επιτυχία της:

«Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχου πολλοί αντίπαλοι σε αυτά τα κιλά και αναγκάζομαι να παίζω στο εξωτερικό. Αυτή την νίκη την ήθελα πάρα πολύ και τη αφιερώνω στην μνήμη του συναθλητή μου Πέτρου Σκαφιά που σε περίπου 2 με 3 εβδομάδες κλείνει ένα χρόνο που έφυγε άδικα από κοντά μας αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στα μαχητικά αθλήματα σε όσους τον ήξεραν».

Ο Στέλιος Σκέμπης από την πλευρά του ανέφερε για την μεγάλη επιτυχία της αθλήτριάς του:

«Παρά την εμπειρία και τους τίτλους της αντιπάλου μας, καταφέραμε να πάρουμε την νίκη σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για εμάς που κρίθηκε στα σημεία. Είχαμε μελετήσει πολύ καλά την αντίπαλο, κάναμε την κατάλληλη προετοιμασία –όπως γίνεται πάντα- και γι’ αυτό επικρατήσαμε και στους 3 γύρους. Μάλιστα στον 3 γύρο θα μπορούσαμε να κάνουμε και νοκ άουτ, κάτι που δεν έγινε λόγω απειρίας και έλλειψης αντιπάλων στην Ελλάδα στην κατηγορία της Κατερίνας».

Κοινοποιήστε