Η ναυαρχίδα του συλλόγου μάς χρειάζεται και θα είμαστε όλοι εκεί

Η ναυαρχίδα του συλλόγου μάς χρειάζεται και θα είμαστε όλοι εκεί

Ο ΑΡΗΣ δεν είναι απλά μία ομάδα. Είναι η ίδια η ζωή μας,. Η ζωή όλων των φιλάθλων του. Και κάθε κομμάτι του, είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας. Όταν ένα κομμάτι κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί από το σώμα μας, είμαστε εδώ για να μην το επιτρέψουμε.

Το τμήμα που έχει χαρίσει τους περισσότερους τίτλους στο σύλλογό μας, η «ναυαρχίδα» του οργανισμού που λέγεται ΑΡΗΣ, κινδυνεύει. Και καλούμαστε όλοι να σταθούμε στο πλευρό του. Θα είμαστε όλοι εκεί. Όπως πάντα.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων και μας χάρισε 22 τίτλους, εκπέμπει SOS. Και όταν σημαίνει «συναγερμός», ο οργανισμός ΑΡΗΣ κάνει επιστράτευση. Άμεσα και μαζικά.

Η ανάγκη είναι μεγάλη, αφού το τμήμα μπάσκετ κινδυνεύει, αγωνιστικά και μη, και είναι απαραίτητο να γίνει άμεσα μία σειρά από κινήσεις για να ορθοποδήσει και να ενισχυθεί, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες που ούτε από την άκρη του μυαλού μας θέλουμε να περνούν.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ξεκινά μία σειρά ενεργειών για να βοηθήσει την ΚΑΕ ΑΡΗΣ να σταθεί στα πόδια της. Ανακοινώνουμε, λοιπόν, τα εξής:

1) Δημιουργείται σήμερα Πέμπτη (7/11) λογαριασμός στο viva.gr για να ενισχύσει όλος ο κόσμος οικονομικά την ΚΑΕ. Σ’ αυτόν το λογαριασμό, οι φίλαθλοι μπορούν να καταθέτουν τα ποσά των 5, 10, 20, 50 και 100 ευρώ.

2) Στον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή 10/11 (15:00) ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα διαθέσει κουπόνια των 5 ευρώ, στις θύρες 2, 7 και 9. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε ότι τα 5 από τα 15 ευρώ των εισιτηρίων στις θύρες 1 και 3 θα διατεθούν προς ενίσχυση της ΚΑΕ. Με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού, οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από άλλες θύρες, και φυσικά οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα μπορούν να ενισχύσουν επίσης την ΚΑΕ.

3) Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ζήτησε και θα πάρει από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ 300 εισιτήρια διαρκείας των 100 ευρώ έκαστο, τα οποία θα διαθέσει ο ίδιος στους φιλάθλους της ομάδας. Τα έσοδα από τη διάθεση των εισιτηρίων θα ενισχύσουν σημαντικά το ταμείο της ΚΑΕ.

4) Ήδη δρομολογούνται οι επαφές για μία ευρεία συνάντηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ με επιφανείς φίλους της ομάδας, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά σ’ αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

Είναι άκρως απαραίτητο η ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ να γίνει μαζικά και άμεσα. Η ομάδα έχει ανάγκη να δυναμώσει αγωνιστικά και για να το καταφέρει αυτό, πρέπει να λύσει μία σειρά από θέματα τα οποία απαιτούν άμεση συγκέντρωση χρημάτων. Αυτός είναι ο λόγος που η καταληκτική ημερομηνία για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ είναι η 30ή Νοεμβρίου. Έτσι, όλοι καλούμαστε, από σήμερα κιόλας, να ξεκινήσουμε την προσπάθεια να μείνει ζωντανό το τμήμα μπάσκετ.

Ο ΑΡΗΣ είναι ο κόσμος του. Και ο κόσμος του ποτέ δεν τον άφησε μόνο. Στην προσπάθεια που ξεκινά, κανείς δεν περισσεύει. Σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή, οι φίλοι της ομάδας, όλοι μας, καλούμαστε να προσφέρουμε από το υστέρημά μας. Δεν είναι εύκολο. Είναι, όμως, απαραίτητο. Γιατί ο ΑΡΗΣ είναι η ζωή μας. Και δε θα αφήσουμε τη ζωή μας να μας φύγει από τα χέρια…

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξουν περισσότερες και αναλυτικές ανακοινώσεις για όλες τις προαναφερόμενες δράσεις, όπως λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και όχι μόνο.

Κοινοποιήστε