Κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ πριν από το ΑΡΗΣ – Αστέρας Τρίπολης

Κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ πριν από το ΑΡΗΣ – Αστέρας Τρίπολης

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας ότι σήμερα Κυριακή (10/11) πωλούνται κουπόνια για την ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, πριν από την έναρξη του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης (15:00).

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ έχουν ανταποκριθεί εντυπωσιακά μέχρι τώρα στην οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ μέσω του λογαριασμού που άνοιξε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ στη viva. Σήμερα, έχουν την  ευκαιρία να βοηθήσουν την ομάδα μπάσκετ εκτενέστερα, αφού πριν από την έναρξη του αγώνα ποδοσφαίρου, έξω από τις θύρες 2, 7 και 9, θα πωλούνται κουπόνια αξίας 5 ευρώ, τα έσοδα της διάθεσης των οποίων θα δοθούν στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ώστε να μπορέσει να κάνει τις κινήσεις που θα επιτρέψουν στην ομάδα μπάσκετ να ενισχυθεί.

Ο κόσμος του ΑΡΗ για ακόμα μία φορά στέκεται αρωγός ενός τμήματος του συλλόγου που έχει την ανάγκη του και σήμερα αναμένεται να συνδράμει ακόμα περισσότερο, με την αγορά των κουπονιών, ενώ υπενθυμίζεται ότι, μετά από πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με την αγορά εισιτηρίου για τις θύρες 1 και 3, τα 5 από τα 15 ευρώ πηγαίνουν προς ενίσχυση της ΚΑΕ.

Κοινοποιήστε