Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για την Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ (photos)

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για την Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ (photos)

Το Σάββατο 9/11, η Hoop και οι Μετεωρίτες Πολίχνης επισκέφθηκαν το «Nick Galis Hall» και έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ.

Φιλικά έγιναν και σήμερα, Κυριακή (10/11), στο «Nick Galis Hall», με τα μικρότερα σε ηλικία τμήματα του ΑΡΗ και της Hoop, ενώ το προμίνι του ΑΡΗ φιλοξενήθηκε από το αντίστοιχο της Αρετσούς.

Τα παιδιά και οι γονείς που βρέθηκαν στο «Nick Galis Hall» (τόσο του ΑΡΗ όσο και της Hoop και των Μετεωριτών) είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ, να ξεναγηθούν από την υπεύθυνη, Αθηνά Ρούκα, και να γνωρίσουν την ιστορία του μπασκετικού ΑΡΗ και τη συμβολή του στον ελληνικό αθλητισμό.

Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ και ο τεχνικός διευθυντής της, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, ευχαριστούν τις ομάδες και κυρίως τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς για την όμορφη εικόνα που παρουσίασαν αυτό το διήμερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΡΗ, Σούλης Μαρκόπουλος, οι συνεργάτες του και οι παίκτες παρακολούθησαν ένα από τα φιλικά και μάλιστα ξεκίνησαν την προπόνησή τους 20 λεπτά αργότερα, προκειμένου να παίξουν τα παιδιά στη μεγάλη σάλα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το διήμερο στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο facebook.

Κοινοποιήστε