Τσαϊρέλης: «Όλα τα… λεφτά ήταν το τρίτο σετ»

Οι Γυναίκες του ΑΡΗ πάλεψαν απέναντι στον Ολυμπιακό, πριν ηττηθούν με 3-1 σετ και ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Τσαϊρέλης, στάθηκε στο δραματικό τρίτο σετ, το οποίο αν κέρδιζε ο ΑΡΗΣ, η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική.

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης δήλωσε: «Απέναντί μας βρήκαμε πιστεύω έναν κουρασμένο Ολυμπιακό, όμως δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Ξεκινήσαμε τον αγώνα άσχημα και στη συνέχεια μπήκαμε στο παιχνίδι. Όλα τα λεφτά ήταν το τρίτο σετ, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με 2-1 και από την στιγμή που δεν τα καταφέραμε, στο τέταρτο παραδοθήκαμε, κυρίως από την υποδοχή μας. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, όμως ο Ολυμπιακός από ένα σημείο και μετά μας πίεσε πολύ από το σερβίς».

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάσεβιτς, επισήμανε:

«Πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Ίσως η ομάδα να μην ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σωματικά και ψυχικά μετά από την πολύ δύσκολη νίκη που καταφέραμε την προηγούμενη αγωνιστική στη Σαντορίνη. Αυτό όμως δεν μπορεί ποτέ να είναι δικαιολογία γιατί και ο ΑΡΗΣ είχε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ, το οποίο επίσης πήγε στα 5 σετ. Σήμερα είχαμε δυο καλά σετ και δυο σετ με προβλήματα και πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια».

Κοινοποιήστε