Εγγραφές νέων μελών και ανανεώσεις στην «κιτρινόμαυρη» Γουμένισσα

Εγγραφές νέων μελών και ανανεώσεις στην «κιτρινόμαυρη» Γουμένισσα

Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ και εκτός Θεσσαλονίκης για την εγγραφή νέων μελών και ανανέωση συνδρομών στο θεματοφύλακα του συλλόγου συνεχίζεται αδιάκοπα και την Κυριακή (22/12) ήταν η σειρά της κατακίτρινης Γουμένισσας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε στη Γουμένισσα για αυτόν το σκοπό και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Δεκάδες φίλοι του ΑΡΗ έγιναν μέλη του Ερασιτέχνη αλλά και ανανέωσαν τις συνδρομές τους σ’ αυτόν.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους του συλλόγου και στη Γουμένισσα για τη μαζική ανταπόκρισή τους. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο, σε μία πόλη που παραδοσιακά έχει εντονότατο το κιτρινόμαυρο στοιχείο.

Οι δράσεις του Ερασιτέχνη ΑΡΗ εντός και εκτός Θεσσαλονίκης για να γιγαντωθεί η «μάνα» του συλλόγου συνεχίζονται χωρίς «φρένο». Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις συνδρομών γίνονται καθημερινά από τα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Παπαναστασίου, ενώ θα συνεχιστούν και οι εκτός πόλης «εξορμήσεις», σε μέρη που αγωνίζονται τα τμήματα του ΑΡΗ και όχι μόνο.

Κοινοποιήστε