Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην Πάτρα και η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου

Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην Πάτρα και η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου

 

Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ για εγγραφή νέων μελών στο θεματοφύλακα του συλλόγου συνεχίστηκε στην Πάτρα.

Με την ευκαιρία του αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ με τον Προμηθέα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν, με μία λέξη, συγκινητική! Στην Πάτρα βρίσκεται ένας από τους μεγαλύτερους εκτός Θεσσαλονίκης πυρήνες οπαδών του ΑΡΗ και αυτό αποτυπώθηκε και στην πράξη, με τις πολλές νέες εγγραφές στον Α.Σ.

Ο SUPER 3 Πάτρας στήριξε μαζικά την προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης για να προσελκύσει τους μυριάδες φίλους του συλλόγου ακόμα πιο κοντά του, αφού πολλά μέλη του Συνδέσμου έγιναν μέλη και του Α.Σ. Την ίδια ώρα, μεγάλη ήταν η ανταπόκριση και από τον Πύργο και άλλα μέρη της Πελοποννήσου, όπως και φιλάθλων από Αθήνα και Πειραιά που ταξίδεψαν στην Πάτρα για τον αγώνα του ΑΡΗ με τον Προμηθέα.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον SUPER 3 Πάτρας και γενικότερα τους φίλους του ΑΡΗ στην αχαϊκή πόλη. Η μαζική ανταπόκριση, αλλά και αυτή όλων των πόλεων που έχει επισκεφτεί ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, μας γεμίζει δύναμη και πίστη ότι ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, στο (όχι και τόσο μακρινό) μέλλον, θα έχει τον αριθμό των μελών και τη δυναμική που αρμόζουν στο σύλλογό μας.

Επόμενος εκτός Θεσσαλονίκης σταθμός του Α.Σ. η Ξάνθη, όπου στις 8 Ιανουαρίου ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τη θρακική ομάδα για το Κύπελλο Ελλάδας. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση με τις ώρες που οι φίλοι του ΑΡΗ από τη Θράκη θα μπορούν να εγγραφούν ως μέλη στον Ερασιτέχνη.

Υπενθυμίζεται ότι καθημερινά οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να γίνονται μέλη του Α.Σ. και να ανανεώνουν τις συνδρομές τους, στα γραφεία του Ερασιτέχνη επί της Οδού Παπαναστασίου, από τις 10:00 έως τις 14:30.

Κοινοποιήστε