Με Καμπερίδη, Σιδηροηλία και Τσιούδα η δεύτερη μέρα του ARIS Basketball Training Camp (photostory)

Με Καμπερίδη, Σιδηροηλία και Τσιούδα η δεύτερη μέρα του ARIS Basketball Training Camp (photostory)

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του ARIS Basketball Training Camp.

Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν έναν ασκησιολόγιο διαβαθμισμένης δυσκολίας εστιασμένο στην πάσα. Στο μέσο των προπονήσεων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία (ανά γκρουπ) να επισκεφθούν και το Μουσείο του μπασκετικού ΑΡΗ και να ενημερωθούν για την πλούσια ιστορία της ομάδας.

Επίσης, το Camp επισκέφθηκαν ο προπονητής της αντρικής ομάδας του ΑΡΗ0, Σάββας Καμπερίδης, αλλά και ο αθλητής της ανδρικής ομάδας, Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος ανδρώθηκε μπασκετικά στα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ0. Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους προσκεκλημένους και στη συζήτηση που ακολούθησε ρώτησαν στον αθλητή της ομάδας αν υπάρχει πίεση, πώς διαχειρίζεται το άγχος αλλά και πώς είναι η εμπειρία να αγωνίζεσαι για τον ΑΡΗ.

Στον προπονητή της ομάδας ρώτησαν πώς προετοιμάζει την ομάδα πριν από μεγάλα παιχνίδια, πόση ώρα διαρκεί συνήθως η προπόνηση, αλλά και αν μπορεί η ομάδα να βελτιώσει την εικόνα της και τη βαθμολογική της θέση στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη μέρα έκλεισε με την ομιλία του διατροφολόγου Θανάση Τσιούδα. Οι γονείς και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πολύ σημαντικό κομμάτι της διατροφής και μέσα από μια συζήτηση άκουσαν από τον ειδικό τα βασικότερα σημεία που πρέπει να προσέχουν στην καθημερινή τους διατροφή.

Αύριο (5/1), η τελευταία μέρα είναι αφιερωμένη στο σουτ. Η ώρα συνάντησης είναι 08:45. Το Camp θα επισκεφθεί για να μιλήσει ο ορθοπεδικός Αλέξανδρος Γεράκης (12:45, αίθουσα Η. Ζυγούρης). Την ομιλία μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς των αθλητών.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη δεύτερη μέρα του Camp στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο facebook.

Κοινοποιήστε