Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Εξαιρετική «πρεμιέρα» για τον ΑΡΗ (photos)

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Εξαιρετική «πρεμιέρα» για τον ΑΡΗ (photos)

Εξαιρετική παρουσία είχε στο πρώτο επίσημο τουρνουά στο οποίο πήρε μέρος το νεοσύστατο τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Τα κορίτσια του συλλόγου μας πήραν μέρος στο τουρνουά του Βόλου το οποίο έλαβε χώρα στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργανός» και οι διακρίσεις ήρθαν «με το καλημέρα».

Συγκεκριμένα, τρεις αθλήτριες του ΑΡΗ κατέκτησαν το τρίτο αστεράκι: Οι Ελένη Χατζηδάκη, Μαριάννα – Πετρούλα Χατζηδάκη, Βασιλεία Τσάκωνα. Μία αθλήτρια κατέκτησε το τέταρτο αστεράκι, η Μαρία Στογιάννη και δύο το πέμπτο, οι Αδαμαντία Κομπιτσελίδου και η Κλειώ Κοτρώτσιου. Επικεφαλής της αποστολής του ΑΡΗ ήταν ο υπεύθυνος του τμήματος και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Νικόλαος Χατζηδάκης και η προπονήτρια, Κατερίνα Οικονόμου.

Είναι σημαντικό ότι αυτές οι διακρίσεις ήρθαν σε τουρνουά εκτός Θεσσαλονίκης και γι’ αυτό ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητριών μας για τη συμβολή τους.

Επίσης, το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, όπως και τη γραμματεία του συλλόγου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μόλις δύο μηνών, όχι μόνο να συσταθεί το τμήμα, αλλά και να έρθουν οι πρώτες αγωνιστικές επιτυχίες. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να ξεπεραστούν άμεσα γραφειοκρατικά ζητήματα και αδυναμίες του συστήματος.

Η αρχή έγινε, η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη…

 

 

Κοινοποιήστε