Βόλεϊ: Έτοιμος για το Final Four Νεανίδων ο ΑΡΗΣ

Βόλεϊ: Έτοιμος για το Final Four Νεανίδων ο ΑΡΗΣ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ η κλήρωση για το Final Four Κ20 Κοριτσιών (Νεάνιδες), το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας, με τη συμμετοχή και του ΑΡΗ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών αγωνιστικών:

Το πρόγραμμα του ΑΡΗ:

Πέμπτη 30/1
18.30 Ν. Βότσης – ΑΡΗΣ

Κυριακή 2/2
19.30 Π.Α.Ο.Κ. – ΑΡΗΣ

Τρίτη 4/2
17.30 ΑΡΗΣ – ΑΣ Ελπίς

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Τσαϊρέλης, δήλωσε: «Το Final Four Νεανίδων της Ένωσής μας είναι κατά ομολογία πολλών ένα μικρό πανελλήνιο πρωτάθλημα και αυτό γιατί οι ομάδες που συμμετέχουν κατακτούν και τα πανελλήνια μετάλλια. Πιστεύω πως οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον φετινό τίτλο είναι και οι πιο δυνατές και είναι μια επανάληψη του περσινού Final Four. Το νέο σύστημα διεξαγωγής θα έχει ενδιαφέρον καθώς ο πρωταθλητής θα έχει παίξει και με τους τρεις αντιπάλους. Εύχομαι σε όλους καλούς αγώνες και η προσπάθεια της Ένωσης να στηρίξει το “Όραμα Ελπίδας” να έχει ανταπόκριση, μέσα από την ενημέρωση σε αντίστοιχη διοργάνωση αθλήτρια μας έγινε δότης μυελού των οστών».

Η αρχηγός του ΑΡΗ, Όλγα Πετρινόλη, επισήμανε από την πλευρά της: «Η ομάδα μας αν και έχει στην σύνθεση της νέες σε ηλικία παίκτριες, πιστεύω πως έχει αρκετή εμπειρία. Έχουμε στόχο την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων και έχουμε την ισχυρή πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε. Βέβαια δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι και οι υπόλοιπες ομάδες είναι εξίσου πολύ καλές. Για αυτό και καλούμε όλο το κόσμο του Άρη να σταθεί στο πλάι μας όπως αυτός ξέρει».

Κοινοποιήστε