Εξαιρετική η παρουσία του ΑΡΗ στην πρώτη ημερίδα κλειστού στίβου

Εξαιρετική η παρουσία του ΑΡΗ στην πρώτη ημερίδα κλειστού στίβου

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του δημοτικού σταδίου Αμπελοκήπων και στο Κ3 του Καυτανζογλείου σταδίου η πρώτη ημερίδα κλειστού στίβου με τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης να εμφανίζουν από νωρίς τον καλό τους εαυτό.

Εκτός από τις σημαντικές διακρίσεις των Γιάννη Ρίζου, Ευαγγελίας Γαλένη και Αστέριου Νεοχωρίδη (μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ), πολύ καλή παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές του ΑΡΗ.

Στο άλμα επί κοντώ αγώνισμα ο Γιώργος Κατσαρέλης, αν και ανήκει στην κατηγορία Κ18, με επίδοση 4.10μ πήρε την τέταρτη θέση στην κατηγορία ανδρών.με πολλές ελπίδες διάκρισης για φέτος

Στα 60μ. Κ18 ο Αλέξανδρος Αλευρόπουλος αν και νέος αθλητής με επίδοση 8.90 έδειξε πώς το τού ανήκει.

Στο άλμα εις μήκος Γυναικών Η Σπυριδούλα Ναζίρη πήρε την τέταρτη θέση με επίδοση 11.80μ.

Στα 60μ Γυναικών η Άννα Μπάρτζου με επίδοση 8.05 και η Πηνελόπη Καράογλου με χρόνο 8.16 επίδοση που αποτελεί ισοφάριση ατομικού ρεκόρ έδειξαν ότι αρχή περιόδου βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στα 60μ Κ18 Κοριτσιών η Άρτεμις Νεοχωρίτου με χρόνο 8.57 έδειξε ότι παρά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο μέσο της προετοιμασίας της, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Στα 60μ. Ανδρών ο Γιάννης Παπαγεωργίου με χρόνο 7.60 έδειξε ότι, αν και την περσινή χρονιά δεν προπονήθηκε καλά λόγω των εισαγωγικών εξετάσεών του, φέτος είναι έτοιμος για σημαντικές διακρίσεις.

 

Κοινοποιήστε