Βόλεϊ Εφήβων: Οι δηλώσεις Αγγελή και Τέλιου για το Final Four

Βόλεϊ Εφήβων: Οι δηλώσεις Αγγελή και Τέλιου για το Final Four

Η ομάδα Εφήβων Βόλεϊ του ΑΡΗ θα πάρει μέρος στο Final Four Φορ της ΕΠΕΣΘ, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 18 έως της 20 Φεβρουαρίου, στο Δ.Γ. Περαίας.

Ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελής και ο αρχηγός, Γιώργος Τέλιος, μίλησαν για την προσπάθεια του ΑΡΗ στο Final Four. Αναλυτικά:

Άγγελος Αγγελής (Προπονητής ΑΡΗ): «Μέσα από μια διαδικασία 13 αγώνων, σε δυο φάσεις, προκρίθηκαν στο φετινό Final Four οι 4 ομάδες που έδειξαν να ξεχωρίζουν από την αρχή των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Φέτος πιστεύω δεν υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί, παρόλο που ο Ηρακλής έδειξε μια σταθερότητα μέχρι τώρα. Για εμάς επετεύχθη ο αρχικός μας στόχος, που ήταν η πρόκριση σε αυτή τη γιορτή. Τώρα έρχεται ένας νέος και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης. Τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά για αυτό το στόχο και προσπαθούν να βελτιωθούν τόσο ατομικά όσο και ομαδικά ώστε να είναι έτοιμα να τον διεκδικήσουν. Για εμάς εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας, για τους αθλητές όλων των ομάδων να είναι υγιής και να διασκεδάσουν τους αγώνες και για όσους τους παρακολουθήσουν να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια μέσα σε φίλαθλα πλαίσια».

Γιώργος Τέλιος (Αρχηγός ΑΡΗ): «Παρόλο που είχαμε στο ξεκίνημα αρκετές δυσκολίες, είμαστε πλέον σε καλό επίπεδο και μπορούμε να δείξουμε αρκετά πράγματα. Παίζουμε οι περισσότεροι πρώτη φορά μαζί αλλά είμαστε καλά προπονημένοι. Θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και όλα θα φανούν στο γήπεδο. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση και θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θα είναι διαφορετικοί αγώνες σε σχέση με αυτούς της προηγούμενες φάσης. Ανυπομονούμε όλοι να παίξουμε στο Final 4».

Κοινοποιήστε