Μπάσκετ: Η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Μπάσκετ: Η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Την Αθλητική Ένωση Πυλαίας φιλοξενεί την Κυριακή (23/02, 13:00) η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α2, στην προσπάθειά της να παραμείνει μόνη δεύτερη στη βαθμολογία.

Οι Έφηβοι Μπάσκετ του ΑΡΗ ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ (τελείωσαν τρίτοι στην πρώτη φάση), αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Σάββατο (18:30) τον Αστέρα Πλαγιαρίου. Οι αγώνες είναι διπλοί (η ρεβάνς εντ’ος έδρας στις 29/02) και προκρίνεται η ομάδα με την καλύτερη διαφορά πόντων.

Ακριβώς στην ίδια φάση συμμετέχουν και οι Παίδες του ΑΡΗ, οι οποίοι όμως δεν έχουν αγωνιστική υποχρέωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι Κορασίδες του ΑΡΗ, μετρώντας 2-0 στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ, δοκιμάζονται το Σάββατο στην έδρα του Π.Α.Ο.Κ.

Οι Νεάνιδες τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Α’ φάση και βγήκαν τρίτες. Θα αντιμετωπίσουν σε σειρά πλέι οφ τον Π.Α.Ο.Κ. (1-1 στην κανονική περίοδο, στις 3 νίκες) σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από την ΕΚΑΣΘ.

Αναλυτικά η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων Μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗΣ:

ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝ. ΗΜΕΡ. ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ 7η (Β’ γύρος) Κυριακή 23/02 13:00 Nick Galis Hall ΑΡΗΣ – Αθλητική Ένωση Πυλαίας
ΕΦΗΒΟΙ 1η (Β’ φάση) Σάββατο 22/02 18:30 Νέου Ρυσίου Αστέρας Πλαγιαρίου – ΑΡΗΣ
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1η (Β΄ γύρος, Β’ φάση) Δευτέρα 24/02 20:30 Κλειστό Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ο.Κ. – ΑΡΗΣ
Κοινοποιήστε