Βόλεϊ Γυναικών: Την Τετάρτη (26/02) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μίκρα

Βόλεϊ Γυναικών: Την Τετάρτη (26/02) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μίκρα

Δύο μέρες έμειναν για τον αγώνα που θα κρίνει την πορεία της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ, σε ένα σημαντικό στόχο της: Το Κύπελλο Ελλάδας. Την Τετάρτη 26/02 στις 20:00, η ομάδα του Γιάννη Τσαϊρέλη υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου, στον νοκ άουτ προημιτελικό της διοργάνωσης, με στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στο Final Four.

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Ευόσμου έχει διπλή σημασία. Πέρα από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η παρουσία των φίλων του ΑΡΗ είναι απαραίτητη για ακόμα ένα λόγο. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Στέφανου Σιούμη, γνωστού φιλάθλου του συλλόγου μας και επί σειρά ετών μέλους του συνδέσμου φιλάθλων «Ιερολοχίτες», ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2019. Γι’ αυτόν το λόγο, αντί εισιτηρίων θα διατίθενται κουπόνια των 5 ευρώ, τόσο από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Τρίτη 25/02 και Τετάρτη 26/02, 10:00 – 15:30), όσο και από την είσοδο του κλειστού της Μίκρας, πριν από τον αγώνα με τον Αίαντα.

Η ενίσχυση των κοριτσιών του ΑΡΗ στην προσπάθεια για την πρόκριση στο Final Four, αλλά και της οικογένειας του συνοπαδού μας είναι δύο πολύ καλοί λόγοι για να γεμίσει το γήπεδο την Τετάρτη. Όλοι οι δρόμοι, οδηγούν στη Μίκρα.

Κοινοποιήστε