Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ

Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει το ωράριο της διάθεσης Κάρτας Φιλάθλου, εν όψει του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με τον ΟΦΗ, το Σάββατο 14/03 (19:30) για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ είναι υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (11/03) δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Από την Πέμπτη (12/03) η αγορά εισιτηρίου θα είναι ελεύθερη για όλους.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που δεν έχουν προμηθευτεί το καρτελάκι της Κάρτας Φιλάθλου μπορούν να βγάλουν εισιτήριο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ δείχνοντας την απόδειξη της αγοράς της Κάρτας, ή το εισιτήριο διαρκείας τους.

Η Κάρτα θα διατίθεται ως εξής:

Πέμπτη 12/03 και Παρασκευή 13/03: Από τις 10:00 έως τις 18:00 από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην Οδό Αλκμήνης.

Σάββατο 14/03: Από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην οδό Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.).

Επίσης η αγορά της Κάρτας Φιλάθλου μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

Κοινοποιήστε