Πόλο Γυναικών: Πρώτος ο ΑΡΗΣ στην Α’ φάση του πρωταθλήματος (photos)

Πόλο Γυναικών: Πρώτος ο ΑΡΗΣ στην Α’ φάση του πρωταθλήματος (photos)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επανήλθε στο πρωτάθλημα η ομάδα Πόλο Γυναικών του ΑΡΗ. Το τμήμα του συλλόγου, το οποίο επανασυστάθηκε φέτος, κατέκτησε την πρώτη θέση στους αγώνες που έγιναν για τον Όμιλο Θεσσαλονίκης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής!

Τα κορίτσια του Κάρολου Μονόρι και του Αργύρη Παυλίδη πέτυχαν τρεις νίκες και έφεραν μία ισοπαλία, στους τέσσερις αγώνες που έγιναν για το Β’ Όμιλο. Πήραν το πρώτο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό άνευ αγώνα, με 5-0, αφού ο αντίπαλος δεν προσήλθε στους αγώνες. Στο δεύτερο παιχνίδι ήρθαν ισόπαλα με τον Π.Α.Ο.Κ., 8-8, και κέρδισαν εύκολα τα επόμενα δύο, κόντρα στο Περιστέρι (12-3) και το Οξυγόνο (19-1).

Έτσι, ο ΑΡΗΣ πήρε την πρώτη θέση με 10 βαθμούς, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τον Π.Α.Ο.Κ. και ξεκινώντας ιδανικά το «ταξίδι» του για την επιστροφή στην Α1 Γυναικών.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τους ίδιους αντιπάλους σε δύο μήνες και εφόσον καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, θα περάσει στη Β’ φάση. Εκεί θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Οι δύο πρώτοι αυτών των ομίλων παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για την Α1.

Τα αποτελέσματα του ΑΡΗ στην πρώτη φάση:

ΑΡΗΣ – Πανσερραϊκός 5-0 (α.α.)

ΑΡΗΣ – Π.Α.Ο.Κ. 8-8

ΑΡΗΣ – Περιστέρι 12-3

ΑΡΗΣ – Οξυγόνο 19-1.

Κοινοποιήστε