Ποδόσφαιρο: «Με το δεξί» στο Κύπελλο οι Κορασίδες του ΑΡΗ (photos)

Ποδόσφαιρο: «Με το δεξί» στο Κύπελλο οι Κορασίδες του ΑΡΗ (photos)

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έκανε η ομάδα Ποδοσφαίρου Κ16 Κοριτσιών του ΑΡΗ, η οποία κέρδισε την Ανατολή Ιωαννίνων με 3-1, για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με γκολ της Μόνικα Καΐτατζή. Όμως ο ΑΡΗΣ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 30′ με σουτ της Ευαγγελίας Μουστάκη, μετά από πάσα ασίστ της Ελένης Νικολάου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυρες» πέτυχαν γρήγορα γκολ, στο 46′ με πλασέ της Εριφύλης Γεωργαλά και στο 60′ είχαν δοκάρι μετά από πλασέ της Μαρίνα Θεοδωράκη. Στο 75′ η Μαρίνα Θεοδωράκη με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 3-1 υπέρ του ΑΡΗ.

Η δεύτερος αγώνας μεταξύ ΑΡΗ και Ανατολής Ιωαννίνων για το Κύπελλο θα γίνει στις 5/4/2020 στην έδρα της ηπειρώτικης ομάδας.

ΑΡΗΣ (Γιώργος Κοκοβιάδης): Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα (τερματοφύλακας), Σταμούλη Παρασκευή, Θεοδωράκη Μαρίνα, Γεωργαλά Εριφύλη, Γρηγοριάδου Μαρία, Μουστάκη Ευαγγελία, Αντωνιάδου Δάφνη, Τζήσιου Ιωάννα, Νταφοπούλου Μυρτώ (αρχηγός), Ντόνι Αντριάνα, Νικολάου Ελένη (’51 Καστάνου Ελισάβετ).

Α.Ο. Ααντολής Ιωαννίνων (Χάρης Πανταζής): Καλαμπακιώτη Σοφία, Κωστούλα Μαριλένα, Κωστούλα Αναστασία, Πάνου Χριστίνα, Αθαναϊλίδου Μαρία, Τσαπραλή Ζωή, Δασκάλου Αιμιλία, Παΐλα Μάρθα, Τσαρή Αθηνά, Μπολιεράκη Ελένη, Καϊτατζή Μόνικα.

 

 

Κοινοποιήστε