E-Sports: Ο ΑΡΗΣ στο «Πάνθεον» της Ευρώπης, αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ για το Super Cup του eSoccer

E-Sports: Ο ΑΡΗΣ στο «Πάνθεον» της Ευρώπης, αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ για το Super Cup του eSoccer

Την Τετάρτη 10/6 και ώρα 23.30 ο ΑΡΗΣ, ως άξιος κάτοχος του EuroPro League, του δεύτερου τη τάξει ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο, κοντράρεται με την κάτοχο του Champions League, Γαλατάσαραϊ, για τον τίτλο του ευρωπαϊκού Super Cup.

Η τουρκική ομάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λαοφιλέστερες και ισχυρότερες ομάδες στον χώρο των eSports, έχοντας μάλιστα κατακτήσει το Champions League του eSoccer για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Στόχος του ΑΡΗ είναι να πετύχει ακόμη μία ακόμη μνημειώδη υπέρβαση, την τελευταία που απαιτείται, ώστε να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού eSoccer. Όλα αυτά βέβαια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που φαντάζει, αλλά σίγουρα δεν είναι, ανυπέρβλητος.

«Ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί, είμαστε κυπελλούχοι Ευρώπης. Σήμερα θα αντιμετωπίσουμε μία σπουδαία ομάδα, την καλύτερη αυτή την στιγμή στα eSports στην Ευρώπη. Έχουμε αποδείξει ότι κατέχουμε μέταλλο και ποιότητα να σταθούμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο, στόχος η νίκη!» , τόνισε ο προπονητής του ΑΡΗ, Κωνσταντίνος Χουζούρης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και με ελληνική περιγραφή στο κανάλι VGL eSports Official στο YouTube, η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 23.00 με συνεντεύξεις και σχόλια για τον αγώνα.

Κοινοποιήστε