Βόλεϊ Ανδρών: Στην Pre League ο ΑΡΗΣ

Βόλεϊ Ανδρών: Στην Pre League ο ΑΡΗΣ

Στο πρωτάθλημα της Pre League θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα και από την ΕΟΠΕ.

Η Pre League είναι ένα νεοσύστατο πρωτάθλημα στο Βόλεϊ Ανδρών, το οποίο από την επόμενη σεζόν θα αποτελεί το ενδιάμεσο «στάδιο» μεταξύ της Α2 και της Α1 κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει:

«Το πρωτάθλημα Α2 της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με απόφαση του ΔΣ/ΕΟΠΕ διακόπτεται την 7/5/2020 για λόγους ανωτέρας βίας, λόγω των ανυπέρβλητων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την πανδημία του COVID-19 και κατέστησαν ακατάλληλες τις συνθήκες για την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Από την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 δημιουργείται νέα κατηγορία, η Pre League Ανδρών, ανάμεσα στην Α1 και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, στην οποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής δώδεκα (12) ομάδες:

α) η ομάδα που δεν δήλωσε συμμετοχή στηνΑ1 Εθνική κατηγορία Ανδρών2019-2020 και υποβιβάστηκε

β)οι ομάδες από την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών που αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία αυτή, σύμφωνα με την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος 2019-2020 και είναι:

-οι ομάδες που κατέλαβαν από τη 2η έως και την 6ηθέση στον Α’ Όμιλο,

-οι ομάδες που κατέλαβαν από τη 2ηέως και την 7ηθέση στον Β’ Όμιλο».

Ο ΑΡΗΣ κατέλαβε την 6η θέση στο Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και κατά συνέπεια κέρδισε τη συμμετοχή του στην Pre League.

Κοινοποιήστε