Πόλο Γυναικών: Ζωή Βαρελίδη και Μαριαλένα Σελετοπούλου μιλούν για την πορεία του ΑΡΗ

Πόλο Γυναικών: Ζωή Βαρελίδη και Μαριαλένα Σελετοπούλου μιλούν για την πορεία του ΑΡΗ

Η ομάδα Πόλο Γυναικών του ΑΡΗ, λίγους μήνες μετά την επανασύσταση του τμήματος, έφτασε «μία ανάσα» από την άνοδο στην Α1, την οποία έχασε για έναν αγώνα στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Η Ζωή Βαρελίδη και η Μαριαλένα Σελετοπούλου μιλούν για την πορεία του ΑΡΗ και τις προοπτικές που δημιουργήθηκαν για το μέλλον, μετά από την πολλά υποσχόμενη πρώτη χρονιά.

«Γενικότερα υπήρξε πολύ καλή συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ διοίκησης, προπονητών και αθλητριών», δηλώνει η Βαρελίδη. «Πολύ γρήγορα ενσωματωθήκαμε και νιώσαμε ευπρόσδεκτες στην ομάδα καθώς μας ενώνει το πάθος για το άθλημα! Αν και δεν πετύχαμε την άνοδο, το διασκεδάσαμε και ήρθαμε πιο κοντά σαν ομάδα. Φυσικά υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης αλλά με διάθεση και αφοσίωση όλα γίνονται», κατέληξε η περιφερειακός του ΑΡΗ.

Η Σελετοπούλου από την πλευρά της επισήμανε: «Ένας από τους λογούς που η ομάδα πήγε καλά στην πρώτη της χρόνια στο γυναικείο της τμήμα, ήταν και το κλίμα που επικρατούσε, το οποίο ήταν εξαιρετικό. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην προπόνηση, οι συμπαίκτριες μου με έκαναν να νιώσω πολύ οικεία και μέλος της ομάδας. Χωρίς κανέναν δισταγμό, όλα τα κορίτσια μάς καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι γεγονός ότι μια τέτοια χημεία σε μια ομάδα αποφέρει εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτριών και του προπονητικού επιτελείου και σου δίνει τη δυνατότητα να προσπαθήσεις περισσότερο, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου».

Συνεχίζοντας, η αμυντικός του ΑΡΗ τόνισε: «Στο διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα, ο ΑΡΗΣ δούλεψε ως ομάδα Α1 κι όχι Β’ Εθνικής. Η καθοδήγηση των προπονητών και η επικοινωνία μεταξύ αυτών και των αθλητριών ήταν κλειδί γι’ αυτήν την επιτυχία. Η ομάδα πέτυχε το στόχο της που ήταν να φτάσει στο Final Four και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η αντίπαλη ομάδα, ΑΕΚ, ήταν λίγο καλύτερη γι’ αυτό και μας κέρδισε. Πιστεύω ότι η ομάδα έφτασε εκεί που της άξιζε. Διοίκηση και προπονητές είναι πολύ κοντά στις αθλήτριες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Μου έκανε εντύπωση η μεγάλη στενοχώρια που είδα στο πρόσωπο των κοριτσιών μετά την ήττα στον τελικό, αφού όλες πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Καταλήγοντας η 21χρονη αθλήτρια του ΑΡΗ δήλωσε: «Όσον αφορά εμένα προσωπικά, είμαι ενθουσιασμένη που γνώρισα καινούργιους ανθρώπους, έκανα καινούργιες φιλίες και ξέρω πως όποτε ανέβω στην Θεσσαλονίκη για οποιαδήποτε λόγο, πολλές πόρτες θα είναι ανοιχτές για μένα, κάτι το οποίο δεν είναι συνηθισμένο στις μέρες μας».

«Τα καλύτερα έρχονται»

Από την πλευρά της ηγεσίας του Πόλο Γυναικών του Α.Σ. ΑΡΗΣ, οι έφοροι του τμήματος, Ιωάννης Μεταξάς, Πολυζώης Σιώης και Γεώργιος Βουρδουνάς, έκαναν την εξής δήλωση:

«Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την προσπάθειά τους. Η επανασύσταση του γυναικείου τμήματος την πρώτη της χρόνια στέφθηκε με επιτυχία, παρότι δεν καταφέραμε την άνοδο. Υποσχόμαστε ότι και την επόμενη χρόνια θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να κρατήσουμε ψηλά την ομάδα και να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους, τα καλύτερα έρχονται».

Κοινοποιήστε