ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Α.Σ ΑΡΗΣ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Α.Σ ΑΡΗΣ

Με την παρουσία  πολλών φίλων και επισήμων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ. Στην κατάμεστη αίθουσα πυγμαχίας ¨Μιχαήλ Μπογδάνος¨, τιμήθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν το 2017, όπως και χορηγοί οι οποίοι στήριξαν το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιδρυτής του τμήματος Μιχάλης Μπογδάνος, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Πυγμαχιας Κων/νος Γαζης , ο Γ.Γ.της Ε.Ο.Π.  Δημήτριος Γασπαρενατος, ο πρόεδρος του Α.Σ ΑΡΗΣ Ιωάννης Ψηφιδης , ο Γεν. Γραμματέας του Α.Σ ΑΡΗΣ Αναστάσιος Οικονόμου, ο κοσμήτορας του Σ.Ε.Φ.Α.Α Θεσ/νικης Κοσμάς Χριστούλας ,όπως και πολύ γονείς και φίλοι του τμήματος.

Οι αθλητές που τιμήθηκαν για τις διακρίσεις τους το 2017 ήταν , η πρωταθλήτρια και πολυνίκης ομάδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος γυναικών (elite) 2017 την οποία την αποτελούσαν η Κοντούλη Στέλλα (χρυσό μετάλλιο Πανελ. Πρωταθ. Γυναικών 69kg), Τσάμη Κατερίνα (αργυρό μετάλλιο Πανελ. Πρωταθ. Γυναικών 75kg) , η Βαχανίδου Γεωργία (χάλκινο μετάλλιο πανελ. Πρωταθλ. Γυναικών 64kg) ,από τους άνδρες ο Κουλούρης Εμμανουήλ (χρυσό μετάλλιο Πανελ. Πρωταθ. Παμπαίδων 42kg) ο Πηλείδης Χρήστος ( χρυσό μετάλλιο Πανελ. Πρωταθ. Ανδρών 69kg) ,ο Αρναουτίδης Ευάγγελος (χάλκινο μετάλλιο Πανελ. Πρωταθ. Νέων 81kg) ,ο Γκροσου Βίκτωρας (χάλκινο μετάλλιο Πανελ. Πρωταθ. Ανδρών 81kg) και οι δυο αθλητές της παιδικής ακαδημίας Κων/νουδης Πέτρος και Κων/νουδης Αλέξανδρος (best boxers of 9o gala Πάτρας).

Κοινοποιήστε