Ξεκινά η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 27/07 τίθεται προς πώληση η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ για τη σεζόν 2020-21.

Πέρυσι, η κατοχή της Κάρτας Φιλάθλου ήταν απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, είτε εισιτηρίου αγώνα, της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας. Φέτος, με την ίδια τιμή, των 10 ευρώ, η κάρτα διατίθεται για τους αγώνες και της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ήτοι, με την αγορά μιας κάρτας, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν στη συνέχεια να αγοράσουν είτε διαρκείας, είτε απλό εισιτήριο, και για τα δύο μεγάλα τμήματα του συλλόγου. Σημειώνεται ότι η αγορά της γίνεται μία φορά και ισχύει για όλη τη αγωνιστική σεζόν, και στα δύο αθλήματα. Η κατοχή της παραμένει απαραίτητη για να αγοραστεί εισιτήριο για τους ποδοσφαιρικούς και τους καλαθοσφαιρικούς αγώνες του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω κάρτα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε καθιερωθεί προ ετών από την Πολιτεία, και αφορά αποκλειστικά στην ενίσχυση του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Η αγορά της δίνει σημαντική «ανάσα» στο ταμείο του Ερασιτέχνη, στην προσπάθειά του να ανταπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις, που αφορούν στη νυν χρήση, αλλά και στην επούλωση «πληγών» του παρελθόντος.

Τα ωράριο διάθεσης της Κάρτας Φιλάθλου

Τη Δευτέρα 27/07 και την Τρίτη 28/07, η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου θα γίνει από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην Αλκμήνης 69, από τις 09:30 έως τις 15:30.

Από την Τετάρτη 29/07, οπότε και ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Σάββατο: 10:00 – 14:00

από τα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Παπαναστασίου.

* Για την ηλεκτρονική διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου, θα υπάρξει ανακοίνωση προσεχώς.

* Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, καθημερινά από τις 09:30 έως της 15:30 (τηλ. 2310 305402).

Παρακάτω παρατίθενται τα αποσπάσματα της ανακοίνωσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που αφορούν στην Κάρτα Φιλάθλου:

 

Κοινοποιήστε